• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

Д-р Анат Сафран

Главен консултант по ембриология

Анат Сафран, доктор на науките, научен директор:
Анат Сафран е водещ консултант на ин витро центрове по целия свят. Тя придобива своета бакалавърска степен в Тел Авив Юнивърсити (TelAviv University), Израел, а своета магистърска степен в Научен Институт Уайзман (Weizmann Institute of Science), Реховот, Израел, където завършва с отличие.

 

В периода 1990 – 2005 Анат Сафран е директор на ин-витро лаборатория в Университетска болница „Адаса“, Йерусалим, Израел. От 2006 година досега тя е научен консултант в утвърдени ин витро центрове по целия свят.
Като водещ специалист, Анат Сафран е научен консултант на Medicover – медицински компания, предоставяща услуги в здравеопазването, включително в лечението на безплодие в частния сектор, работещи в 10 страни в Централна и Източна Европа, включително Полша, Румъния, Германия, Украйна, Беларус, Молдова, България, Турция, Сърбия и Грузия.

 

Д-р Сафран е главен консултант по ембриология (научен директор) на NewLife – ин витро център в Пловдив, България, както и научен директор на InviMed European Center of Motherhood, мрежа от пет ин витро центъра в Полша, и IRIP, Instituto de Reproduccion Israeli – Panamericano (IRIP), център за лечение на инфертилитет в Санто Доминго, Доминиканската република.
Докторът на науките, Анат Сафран е работила активнои по редица научно-изследователски проекти. Част от тях са посветени на следните теми, тясно обвързани с ин витро оплождането:

 

 

  • потенциал за развитие на ин-витро матурирали човешки ооцити след криопрезервация
  • ин-витро матурация и оплождане на ооцити, извлечени от криопрезервиран овариален кортекс (кората на яйчника)
  • хиуроновата киселина и нейният ефект върху имплантационния потенциал на миши и човешки ембриони.

 

 

Като признание за нейния професионализъм и дългогодишен опит, на д-р Сафран е присъден сертификат „Ментор по Контрол на Качеството в Медицински Лаборатории“ от Израелската Акредитационна Комисия.

 

BACK