• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Отворени врати

Заповядайте на 16 Октомври (Вторник) 2018 г. от 18:00 часа в клиника Ню Лайф гр. Пловдив за Ден на Отворените Врати!

ТЕМА: Донорска Програма за Яйцеклетки Заповядайте на 16 Октомври 2018 г. от 18:00 часа в клиника Ню Лайф, където в ден на отворените врати специално за двойки, интересуващи се от процедура с донорски яйцеклетки, ще получите пълна информация за програмата от Проф. Нери Лауфер,  д-р Добринка Петрова и доц. д-р. Румен Димитров.

Програмата дава възможност да изберете донор, който отговаря на вашите изисквания. Можете да изберете своя донор въз основа на информация като цвят на очи, коса, ръст, образование, кръвна група и др., както и да се запознаете с медицинската история на донора и неговото семейство.

Всички двойки, посетили деня на отворените врати, ще получат безплатна консултация с нашите репродуктивни специалисти д-р Димитър Танев и д-р Андрей Минчев с предварително записан час до един месец след датата на отворените врати. Молим всички желаещи двойки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат допълнителна информация за събитието. Можете да заявите участие и чрез лично съобщение към Facebook страница на клиниката.

11 Ноември 2017 /Събота/, от 11:00 часа – Ден на Отворени Врати в медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“ на Тема: „Мога ли да си позволя ин витро“.

В деня на отворени врати специално за Вас ще бъдат на разположение лично управителят на „Ню Лайф“ д-р Добринка Петрова,  д-р Мариела Даскалова – представител на Сдружение “Зачатие“ и Вера Вулджева – представител на Фондация „Искам Бебе“. Те ще отговорят на въпросите ви, свързани с възможностите за финансиране на ин витро процедурите у нас:

  • Кой и как може да се възползва от финансиране от националния Център за асистирана репродукция (т.нар. Фонд „Ин витро”), какви ще са промените и нововъведенията в работата му от 2018 година
  • Финансова подкрепа за пациентите от Общинските програми, подпомагащи двойките с репродуктивни проблеми
  • Финансова подкрепа от неправителствените организации – Фондация „Искам бебе” и Сдружение „Зачатие”, благотворителни кампании на СМЦГ „Ню Лайф“ и възможности за получаване на финансиране по програма „План БЕБЕ“ от банка Пиреус

Молим всички желаещи двойки/пациентки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или на безплатен телефон 0800 13 006, или на лични съобщения в официалната страница на клиниката  във Фейсбук: https://www.facebook.com/Invitronewlife/ където ще получат и пълна информация за събитието.

Ще Ви очакваме!

23 Август 2016г.

Донорска Програма за яйцеклетки на Клиника „Ню Лайф

Заповядайте на 23 Август 2016 г от 17:30 часа в клиника Ню Лайф

Медицински център по репродуктивно здраве „ New Life” стартира донорска програма за яйцеклетки от чужбина. Програмата отговаря на всички изисквания на министерство на здравеопазването и изпълнителната агенция по трансплантация.

Програмата дава възможност да изберете от базата данни донор, който да отговаря изцяло на вашите изисквания. Имате възможност да видите детски снимки на донора, както и цвят на коса, очи, ръст, образование, кръвна група и др.

Заповядайте на 23 Август 2016 г от 17:30 часа в клиника Ню Лайф, където в ден на отворени врати специално за двойки, нуждаещи се или интересуващи се от процедура с донорски яйцеклетки, ще имат възможност да получат пълна информация за програмата, както и да получат безплатна консултация от Проф. Нери Лауфер и д-р Добринка Петрова.

Молим всички желаещи двойки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат информация за възможностите за консултиране.

По ради големият интерес и лимитираният брой часове за консултации, Ви съветваме да запазите час възможно най-скоро. Всички присъстващи двойки в деня на отворените врати на тема „Донорска програма за яйцеклетки“ , които не успеят да се запишат за консултация при Проф. Нери Лауфер ще получат безплатна консултация с наш специалист в клиника „Ню Лайф“.

Програма на събитието:

Откриване от д-р Добринка Петрова

Проф. Нери Лауфер – лекция на тема „Нуждата от донорски яйцеклетки в световно измерение“

Доц. Румен Димитров/ главен ембриолог на клиника Ню Лайф/ – ще поговори за донорската програма на Ню Лайф , законови уредби в България, Евросъюза и извън него. Ще се представят решения на проблеми свързани с донорски яйцеклетки в България.

17 Юни 2016г.

На 17 Юни 2016 /Петък/, 17:30 часа, в Градска библиотека „Паисий Хилендарски“ гр. Асеновград Медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“ организира „Ден на отворени врати за двойки от Асеновград“

„Съюз на предприемачите Асеновград“, „Ай-Ди Инвест“ ООД
Даряват сума за двойки с репродуктивни проблеми от гр. Асеновград под надслов „ Да помогнем за раждането на поне едно дете!

Молим всички желаещи двойки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат повече информация.

При посещението си ще получите отговор на въпросите свързани с репродуктивната медицина , които ви вълнуват, от специалисти, които са не само отлични професионалисти, но и хора с изключително позитивно отношение .

Всички присъстващи двойки на деня на отворените врати от гр. Асеновград, ще участват за разпределяне на сумата от дарителите.

Събитието се осъществява благодарение на „Ай-Ди Инвест“ ООД гр. Асеновград, „Съюз на предприемачите Асеновград“, Градска библиотека „Паисий Хилендарски“ гр. Асеновград и Медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“

 

21 Ноември 2015г.

На 21 Ноември 2015, в Деня на християнското семейство, бъдещите майки и татковци от Бургас и региона на Южното Черноморие ще могат да получат отговори на въпросите, които ги вълнуват от специалистите с висок професионализъм и отговорно отношение. По време на посещенията лично управителят д-р Добринка Петрова ще ви информира за новостите в областта на най-съвременните репродуктивни технологии.

Събитието ще се състои на 21 Ноември в 13:30 часа, хотел „България“ зала „Компас“ гр.Бургас

Желаещите двойки трябва да заявят присъствие на 032 /693 693, където ще получат и пълна информация за събитието. Консултациите са напълно безплатни!

„Ин витро център „Ню Лайф“ и екипът на клиниката, която успешно пренесоха водещия опит на Израел в областта на репродуктивните технологии, вече проведе редица дни на отворени врати с пациенти в София, Пловдив, преди точно една година отново в Бургас.

Тази година ще бъде представено и тяхното партньорство с МБАЛ „Дева Мария“ и МЦ „Св.София“ гр.Бургас.

12 Септември 2015г.

/Събота/, 11:00 часа – Ден на Отворени Врати в медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“ и безплатни консултации до 16 Септември с проф. Нери Лауфер и екипа на „Ню Лайф“ за двойките, посетили деня на отворените врати. Молим всички желаещи двойки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или на безплатен телефон 0800 13 006,

където ще получат и пълна информация за възможностите за консултиране. Консултациите са напълно безплатни.

При посещението си ще получите отговор на въпросите, които ви вълнуват, от специалисти, които са не само отлични професионалисти, но и хора с изключително позитивно отношение .

Лично проф. Нери Лауфер и управителят на „Ню Лайф“ д-р Добринка Петрова, заедно с д-р Васил Даскалов и ембриолозите доц. д-р Румен Димитров, д-р Мариела Даскалова и Пламена Димитрова ще ви информират за новостите в сферата на асистирани репродуктивни технологии. Денят на отворените врати ще ви даде възможност да се запознаете и с останалата част от персонала, както и с изключително комфортните условия, които предлага първият в България Израелски център за репродуктивно здравe.

11 Септември 2015г.

Ден на Отворени Врати на клиника „Ню Лайф“. Ще бъде изнесена лекция на тема „Възраст и репродуктивно здраве“ от водещия специалист, втори в света, извършил успешно човешко ин витро и консултант на „Ню Лайф“ Проф. Нери Лауфер. Събитието ще се състои в гр.София, Хотел „ Радисън“ – бална зала.

Молим всички желаещи двойки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат информация за възможностите за консултиране. Всички присъстващи двойки на деня на отворените врати в гр. София, при регистрация ще получат една безплатна консултация с наш специалист в клиника „Ню Лайф“.

При посещението си ще получите отговор на въпросите, които ви вълнуват, от специалисти, които са не само отлични професионалисти, но и хора с изключително позитивно отношение .

Лично проф. Нери Лауфер и управителят на „Ню Лайф“ д-р Добринка Петрова, ще ви информират за новостите в сферата на асистираните репродуктивни технологии. Ще имате възможност да задавате въпроси като бъдещи родители по темите, които ви вълнуват.

22 Март 2015.г

22 Март 2015 /Неделя/, 14:00 часа – Ден на Отворените Врати в медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“ и безплатни консултации до 25 Март с проф. Нери Лауфер и екипа на „Ню Лайф“ за двойките, посетили деня на отворените врати.

Молим всички желаещи двойки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или на безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат и пълна информация за възможностите за консултиране. Консултациите са напълно безплатни.

Екипът на медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“ Пловдив ви кани да посетите деня на отворени врати. Той ще се проведат на 22 Март 2015 г. ден Неделя от 14:00 часа.

При посещението си ще получите отговор на въпросите, които ви вълнуват, от специалисти, които са не само отлични професионалисти, но и хора с изключително позитивно отношение .

Лично проф. Нери Лауфер и управителят на „Ню Лайф“ д-р Добринка Петрова, заедно с д-р Васил Даскалов и ембриолозите доц. д-р Румен Димитров, д-р Мариела Даскалова и Пламена Димитрова ще ви информират за новостите в сферата на асистирани репродуктивни технологии. Денят на отворените врати ще ви даде възможност да се запознаете и с останалата част от персонала, както и с изключително комфортните условия, които предлага първият в България Израелски център за репродуктивно здраве.

21 Ноември 2014.г

Ден на отворени врати на „ Ню Лайф“ гр.Бургас

На 21 Ноември бъдещите родители ще могат да получат отговори на въпросите, които ги вълнуват, от екип с висок професионализъм и позитивно отношение.

По време на посещенията лично управителят д-р Добринка Петрова и д-р Петър Троянчев ще информират пациентите за новостите в областта на най-съвременните репродуктивни технологии.

Събитието ще се състои на 21 Ноември в хотел „Луксор“ от 18:00 часа.

Желаещите двойки трябва да заявят присъствие на 032 /693 693 където ще получат и пълна информация за събитието. Консултациите са напълно безплатни!

27 Септември 2014.г

В Деня на отворените врати, който „New Life“ обяви за 27 Септември, желаещите пациенти и двойки с репродуктивни проблеми ще имат шанса да бъдат консултирани безплатно от екипа на проф. Лауфер и д-р Анат Сафран.

Двойките с репродуктивни проблеми ще имат възможността да получат отговор на всички въпроси, които ги вълнуват. Те ще бъдат информирани за новостите при съвременните асистирани репродуктивни технологии и ще могат да се запознаят с персонала и изключително комфортните условия и начин на работа в центъра.

30 Август 2014.г

Безплатни консултации за пациентите в Деня на отворените врати в ин витро център „Ню Лайф“

Фоайето на ин витро център „Ню Лайф“ в Пловдив се оказа тясно, за да побере пациентите, дошли да разгледат най-голямата и модерна израелска инвестиция в областта на репродуктивното здраве на Балканите в първия Ден на отворените врати, който се проведе днес от 10,30 ч.

След края на срещата всички, пожелали да посъветват със специалистите на клиниката, бяха консултирани безплатно от управителя гинеколог д-р Добринка Петрова, от колегите й д-р Васил Даскалов , д-р Георги Крумов, както и от ембриолозите д-р Мариела Даскалова и доц.Румен Димитров

BACK