• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

Клиника New Life дарява две безплатни ин витро процедури с включени стимулации

Прегърнете своята мечта с кампанията „Пожелай си!“ на клиника New Life.
Клиника New Life дарява две безплатни ин витро процедури с включени стимулации. Изпратете ни вашата лична история на e-mail: wish@newlifeclinic.bg и можете да сбъднете най-съкровената си мечта за коледните празници – дом, изпълнен с детски смях!
Кампанията „Пожелай си!“, която може да сбъдне най-съкровената мечта на две семейства за коледните празници, стартира на 04.12.2015г. и ще продължи до 25.12.2015г., когато от екипа на клиниката ще разполагат с данните на всички участници и на 21.01.2016г. , когато традиционно се отбелязва празникът Бабинден, ще се обявят щастливците.
Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и партньорите в кампанията FOT, MLD и IVD BG към двойките с репродуктивни проблеми в България подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си“, която ще направи възможна мечтата на две български семейства, като дари две ин витро процедури.
В инициативата могат да участват двойките, които отговарят на предварително изложените условия и също така напишат писмо, в което искрено и емоционално споделят своята история, мисли и чувства, така че да убедят журито, че именно те са най-подходящата двойка, която заслужава безценната награда.
Пълните условия за участие в кампанията, може да научите от официалният сайта на клиниката: www.newlifeclinic.bg – \“Пожелай си\“
.
Изпратените писма ще бъдат публикувани в Фейсбук профил на клиника New Life – Пловдив, в пълна конфиденциалност за участниците. Всички от тях ще получат право за участие , но само най-трогателното писмо ще сбъдне мечтата на авторите си за дом, изпълнен с детски смях и, разбира се, ще спечели първата ин витро процедура.
Втората награда ще бъде изтеглена на лотариен принцип, включвайки всички участници, без значение дали писмото им е впечатлило журито или не.
Печелившите двойки ще станат ясни на 21.01.2016 (Ден на родилната помощ), когато в клиника New Life – Пловдив в присъствието на нотариус, цялото жури и всички гости ще бъде обявена първата награда и изтеглена втората на лотариен принцип. Събитието за кампанията „Пожелай си!“ ще бъде заснето на видео и качено в сайта и социалните профили на клиника New Life – Пловдив.

Общо петте члена на журито са представители на: компанията за хормонални медикаменти при ин витро LMD, фондация „Искам бебе“ и Сдружение „Зачатие“, и, разбира се, двама специалисти от клиниката благотворител New Life – медицинския управител д-р Добринка Петрова и маркетинг мениджъра Владимир Пенчев.
„Като член на журито на кампания „Пожелай си!“, осъзнавам тежката задача, с която сме се заели, за да изберем печелившата двойка. Ясно е, че не можем да дарим на всички ин витро процедури и следователно, че ще има и много недоволни от този факт. Искаме да уверим участниците, които не спечелят, да не губят надежда, защото ние ще се погрижим за всеки прекрачил прага на клиника New Life . Нашият център е известен със своите професионални консултации и загриженото отношение към всички пациенти. От друга страна, искам да отбележа, че ще продължим с нови кампании занапред, защото интереса към инициативата е огромен, още преди старта й“, коментира д-р Петрова във връзка с кампанията „Пожелай си!.
Двойките отговарящи на изложените условия, трябва да изпращат своите писма на имейл адрес wish@newlifeclinic.bg до дата 25.12.2015г., когато ще приключат записванията.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK