• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

Гости от Израел посетиха клиника „Ню Лайф“

Специален гост на клиниката беше Ейтан Броши , председател на комисията за приятелство между България и Израел и член на постоянната комисия по здравеопазване към парламента на Израел. С него наши гости бяха, Давид Коен, посланик на Израел в България за периода 1996-2000 година и Имен Амаша, първи секретар и заместник ръководител на мисията.

При посещението им лично управителя и акушер-гинеколог д-р Добринка Петрова и главният ембриолог на медицинския център доц.д-р Румен Димитров, показаха на нашите гости клиника „Ню Лайф“. Те информираха делегацията, за новостите в сферата на асистираните репродуктивни технологии и отговориха на техните въпроси относно развитието на репродуктивната медицина на световно ниво.

В свой коментар Ейтан Броши сподели, медицински център по репродуктивно здраве „Ню Лайф“ е оборудвам с най-модерната апаратура и очарован от високото ниво професионализъм на целият екип на клиниката. Добави още, че „Ню Лайф“ е първата успешна израелска инвестиция в сферата на здравеопазването в България и трябва да бъде пример за сътрудничество на бъдещи инвестиционни проекти на Държавата Израел в България!

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK