• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

Росица Тончева, специалист по здравословно хранене

Представяме Ви новият член на нашия екип – Росица Тончева, специалист по здравословно хранене.

Всяка седмица ще Ви представяме любопитна информация и факти за здравословното хранене при бременни и бъдещи майки, както и репродуктивни съвети свързани, с храненето и физическото здраве.
Можете да запазите и час за консултация със специалиста в клиника „Ню Лайф“ на тел. 032/ 693 693 или на безплатен номер 0800 13 006.

Специалистът по здравословно хранене Росица Тончева е завършила Висш медицински институт Филаретова, гр. София със специалност „Специалист по хранене“. След своето завършване работи шест години в Институт за лечение на чужди граждани, гр. София. Дванадесет години активно работи в столицата на Гърция – Атина като диетолог в Специализиран медицински институт за здравословно и диетично хранене.

След завръщането си в България, диетолог Тончева помага на жени, оперирани от карцином на млечна жлеза, участвайки в тяхната рехабилитация като консултант по здравословно хранене към \“Специализирани болници за рехабилитация – Национален комплекс \“ЕАД – филиал Баня, Карловско и филиал Хисаря.

Към момента е преподавател в Медицински колеж – Пловдив по специалност „Инструктор хранене и безопасност на храните“.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK