• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

„Пожелай си!“ дарява две ин витро процедури

„Пожелай си!“ дарява две ин витро процедури с включени стимулации в клиника New Life.

Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си“. За четвърта поредна година кампания ще направи възможна мечтата на повече български семейства, като дари две ин витро процедури. Тази година от екипа на клиниката са взели решение „Пожелай си“ да съчетаят модерните технологии с позитивното послание на кампанията и затова целта е да се изпращат кратки видео клипове. Кампанията стартира на 01 Декември 2017 и ще продължи до 25 Декември 2017 г.  До тази дата можете да изпращате и вашите клипове. До 21.01.2018 ще дадем възможност да се гласува за клип. Екипът на клиниката ще обяви кои са щастливците на 22 Януари, 2018г.

За да кандидатствате в Благотворителна кампания „Пожелай си“

Следвайте стъпките:

  1. Прочетете условията за кандидатстване, ако отговаряте на тях преминете към стъпка две:
  2. Запишете и изпратете на Wish@newlifeclinic.bg- кратко видео за вашата мечта: видеото трябва да е емоционално, позитивно и вдъхновяващо, с дължина максимум до 20 секунди. Всеки един от Вас може да прати само едно видео. Няма ограничение за това какво ще покажете или кажете във вашето видео.

Към видео файла моля добавете в мейла: Три имена, възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и актуален e-mail адрес.

Всички видео клипове ще бъдат прегледани от модератор. След одобрение ще бъдат качени в страницата на “Пожелай си” в официалният сайт на клиниката: www.newlifeclinic.bg и фейсбук профилите на клиниката.

Най-коментираното и подкрепяно видео в официалният сайт на клиниката www.newlifeclinic.bg  – “Пожелай си“  ще получи първата безплатна ин витро процедура с включена стимулация.

 Най-позитивното и емоционално видео на един от вас  ще бъде избрано от екипа на клиниката и компаниите, които подкрепят кампанията за втората ин витро процедура с включена стимулация.

  1. Всеки един от Вас ще получи линк на със своето видео, където Вашите близки и приятели могат да подкрепят Вашето видео с коментар в официалният сайт на клиниката до 21.01.2018 година.

Нека заедно да заредим с положителни и емоции и настроение всички, които имат нужда от Нас! Убедени сме, че заедно ще успеем да напълним интернет пространство с усмивки и любов в подкрепа на много хора, които имат съкровена мечта!

 

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK