• Български
 • English
 • Deutsch
 • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

Пожелай си – А.Пеева от гр.Казанлък

„Аз вярвам“

 1. Нели Отговори →

  Успех, сладури. Бъдете здрави и не спирайте да следвате и вярвате в сбъдването на вашата мечта. Силно ви желая догодина да сте трима, четирима…

 2. Катерина Николова Отговори →

  От все сърце пожелавам мечтата да се превърне в реалност и да озари с детски смях дома ви! Защото на хубавите хора им се случват хубави неща!

 3. Стели Отговори →

  Аз вярвам в чудесата,вярвайте и вие! От все сърце ви пожелавам да се сбъдне това чудо и знам че ще стане! Обичате се много и го заслужавате,а Господ вижда всичко отгоре! Стискам палци Митко да си има трето братовчедче възможно най скоро! Целуваме ви! ?

 4. Милена Отговори →

  Пожелавам ви успех и вярвам, че толкова хармонична двойка като вас ще се пребори и с това предизвикателство !
  Пожелавам в най-близко бъдеще да имаме повод да празнуваме Алекс и Пейо ❤️??

 5. Пламена Терзиева Отговори →

  Скъпа моя Алекс! Тези сълзи, които проливаме в очакване на рожбите си, са диаманти в ръцете на Бог! Той ги събира, за да ти ги поднесе един ден във вид на Щастие и Благословение! Вярвай!!!!! Целувам те!!!!!!

 6. Камелия Отговори →

  Чудеса стават там, където вярват в тях! Радвам се на вашата упоритост, вяра и последователност! Аз също вярвам от цялото си сърце в сбъдването на тази мечта! Нова година, нов късмет!!! С вас съм! 🙂

 7. Жулиета и Мартин Отговори →

  Желаем ви го от все сърце,пожелаваме мечтата да се превърне в реалност и да озари с детски смяхсърцата и дома ви! 
  Успех и много късмет ??

 8. Дениза Отговори →

  Алексче,успех,мила! Пожелавам ти го от цялото си сърце ,ти го заслужаваш! Нека в навечерието на Коледа се случи чудото за теб и твоето семейство ! ???????????

 9. Vanya Peneva Отговори →

  От все сърце ви желая късмет прекрасни мои! Страшно много ви обичам и се надявам тази Коледа да ви донесе и изпълни най- съкровеното желание! ❤️❤️❤️❤️

 10. Мапия Цанева Отговори →

  Убедена съм , че мечтите се сбъдват и зная, че на стъпка да прегърнеш своята мечта Алекс защото го заслужаваш и защото Бог помага на смелите ! Весели и вълшебни празници мила ??????

 11. Нели Отговори →

  Не спирайте да Вярвате,когато силно желаеш нещо то се случва!Напиши на един лист какво най-силно желаеш и прибери някъде този лист хартия с желанието ти и забрави за този лист хартия!Аз Вярвам и зная ,че ще се случи чудото наречено Рожба ❤От цялото си сърце Ви желая Успех във всичко и живот изпълнен с здраве,радост и семейно щастие.❤Ще чакам да ме зарадвате с новината за БЕБЧЕ ❤❤❤????

 12. Александрина Райкова Отговори →

  Пожелавам Ви успех ! Желая да вярвате в успеха , защото по коледа стават чудеса ! А на добрите хора се случват хубави неща ! Нека Бог да бъде с Вас !
  Желая от сърце успех !

 13. Дарина Отговори →

  Вярвай и ще ти се случи да получиш най големия подарък на живота….да дариш живот.Аз ти го пожелавам от цялото си сърце.Успех ?

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK