• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

ОРИГИНАЛНИ ПОДАРЪЦИ ЗА НОВОРОДЕНИ

Оригинални подаръци за новородени

Коледа наближава и вече е време да помислим за подаръци за нашите близки. А какво да изберем за най-малките? В тази статия ще Ви предложим няколко идеи за оригинални подаръци за новородени.

  1. СЛИНГ/КЕНГУРУ

И бебето е щастливо, че е близо до родителите си, и на тях не им се налага да бутат количка.

  1. ЛАМПА-ПРОЖЕКТОР

Бебето прекарва първите си месеци предимно по гръб. Вместо еднообразния таван, би било много по-занимателно за него да гледа картинките, които прожектира лампата.

  1. ДРЕШКА С ПОСЛАНИЕ

Бебешките дрешки никога не са излишни, а когато носят и забавено послание, усмивките на лицата на родителите са гарантирани. Някои фирми дори предлагат, изписването на персонализиран текст върху дрешките.

  1. ОТПЕЧАТЪК ОТ КРАЧЕ или РЪЧИЧКА под формата на КОЛЕДНА УКРАСА

Бебетата растат едва ли не с часове, затова отпечатъкът на крачето или ръчичката им би бил един прекрасен спомен колко миниатюрни са били някога. Прикрепете панделка към него и ще имате уникална по рода си коледна украса.

  1. ВАШАТА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА В СПЕШНИ СИТУАЦИИ

Родителите се нуждаят най-много от това, особено през първите месеци. Това не струва пари, а всъщност е най-прекрасният подарък, който можете да направите!

Планирайте подаръците си така, че да могат да се използват и след няколко месеца. Каквото и да решите да подарите на новороденото, винаги избирайте качествени стоки и така няма как да сгрешите!

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK