• Български
 • English
 • Deutsch
 • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

ОРИГИНАЛНИ ПОДАРЪЦИ ЗА НОВОРОДЕНИ

Оригинални подаръци и имена за новородени

Коледа наближава и вече е време да помислим за подаръци за нашите близки. А какво да изберем за най-малките? В тази статия ще Ви предложим няколко идеи за оригинални подаръци за новородени.

 1. СЛИНГ/КЕНГУРУ

И бебето е щастливо, че е близо до родителите си, и на тях не им се налага да бутат количка.

 1. ЛАМПА-ПРОЖЕКТОР

Бебето прекарва първите си месеци предимно по гръб. Вместо еднообразния таван, би било много по-занимателно за него да гледа картинките, които прожектира лампата.

 1. ДРЕШКА С ПОСЛАНИЕ

Бебешките дрешки никога не са излишни, а когато носят и забавено послание, усмивките на лицата на родителите са гарантирани. Някои фирми дори предлагат, изписването на персонализиран текст върху дрешките.

 1. ОТПЕЧАТЪК ОТ КРАЧЕ или РЪЧИЧКА под формата на КОЛЕДНА УКРАСА

Бебетата растат едва ли не с часове, затова отпечатъкът на крачето или ръчичката им би бил един прекрасен спомен колко миниатюрни са били някога. Прикрепете панделка към него и ще имате уникална по рода си коледна украса.

 1. ВАШАТА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА В СПЕШНИ СИТУАЦИИ

Родителите се нуждаят най-много от това, особено през първите месеци. Това не струва пари, а всъщност е най-прекрасният подарък, който можете да направите!

Планирайте подаръците си така, че да могат да се използват и след няколко месеца. Каквото и да решите да подарите на новороденото, винаги избирайте качествени стоки и така няма как да сгрешите!

Името е сред първите неща, които ни правят впечатление у един човек. Изборът на правилното име винаги е бил трудно начинание за родителите, съпътствано с множество предложения от роднини и приятели.

Въпреки че светът се е променил толкова много през последните 10 години, популярните имена сред новородените у нас остават почти същите. Най-предпочитаните имена през 2007г. са били Виктория, Мария и Габриела за момичетата, и Георги, Александър и Иван за момчетата. Днес класацията изглежда доста сходно с единствената разлика, че името Мартин измества Иван, а Никол – Габриела. Освен това при момичетата се срещат повече имена, които не са били толкова често срещани преди 10 години. Такива имена са Рая, София и Дария.

Един коментар

 1. БЕЙБИ ШАУЪР - ЩО Е ТО И КАКВА Е ПОЛЗАТА ОТ НЕГО Отговори →

  […] Да е практично или да остава за спомен? Най-важното е да е качествено.  У нас е популярно да се купува на новороденото златно бижу – добра инвестиция е и е винаги на мода. Не сте длъжни да го правите, особено, ако сте със скромни възможности или семейството има по-належащи нужди. Ако съвсем не сте сигурни какво да вземете, подарете ваучер, пари или просто попитайте. ОРИГИНАЛНИ ПОДАРЪЦИ ЗА НОВОРОДЕНИ […]

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK