• Български
 • English
 • Deutsch
 • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

Пожелай си – Е.Луканова от гр.Божурище

„Мечтата на най-добрите ми приятели“

  1. Людмил Отговори →

   Инициативата е повече от благородна! Дай Боже повече щастливи новородени българчета в семейства на отговорни родители в една просперираща и процъфтяваща България!

  1. Милена Стоева Отговори →

   Късмет в начинанието! Дано мечтата на това семейство се сбъдне! Чудесата са около нас ,да отворим сърцата и душите си за тях. Успех д-р Евтимов,каузата си заслужава !

 1. Досент Маринков Отговори →

  Чудесата ги има, чудесата се случват винаги, когато вярваш и особено, когато си в ръцете на истински специалисти-чародейци, като д-р Луканова, мечтата се сбъдва! Успех!

 2. Христо Христов Отговори →

  От сърце желая на тези страхотни хора да си имат бебенце. Сигурен съм, че ще бъдат прекрасни родители. На Коледа стават чудеса! Успех приятели ❤️

 3. Васко Юруков Отговори →

  Желая успех! Капка по капка вир става, а и на коледа стават чудеса. Нека помогнем на това младо семейство да имат рожба. Весели Празници! Не спирайте да вярвате в чудеса, те се случват… просто ние трябва да ги видим.

 4. Сузана Отговори →

  Пожелавам им го от все сърце!Те го заслужават!Ние винаги ще сме с вас!Важното е Господ да помогне!Нека тази Коледа да се случи чудото!

 5. рени гайтанджиева Отговори →

  Вярвайте и нещата се случват!!! Вярата е увереното очакване на онова, за което се надяваме. За да бъде убеден в очакванията си, човек трябва да има основателни причини. А вие имате наистина основателна причина за това!!! Пожелавам ви го от цялото си сърце и душа….

 6. Валентин Андреев Отговори →

  Рождествените празници са в навечерието ни! Нека те помогнат да се сбъдне мечтата Ви! От все сърце желая успех, радост и щастие!

 7. Елена Отговори →

  Евгени , макар и да не познавам твоите приятели, нека следващата Коледа в дома им да бьдат трима ,а защо не и четирима…. Успех!

 8. nina nord Отговори →

  Коледното чудо ще се случи, сигурна съм, за това прекрасно семейство – и нека всички заедно им пожелаем това чудо да е с розови бузки, невероятна усмивка и блестящи очи, които гледат с доверие най-любимите си хора – мама и татко!

 9. Али Отговори →

  Успех , в старанието за сдобиване на онова нещо с което човек е най щастлив, а именно Рожба! дано господ по рано ги здобие , с онова , което ще прави най щастлив човек..!