• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Ин витро за чужедестранни граждани

ДОСТЪПНО МЯСТО ЗА ХОРА от РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНОСТИ

ЗАЩО КЛИНИКА НЮ ЛАЙФ Е ПОДХОДЯЩО И ДОСТЪПНО МЯСТО ЗА ХОРА от РАЗЛИЧНИ  НАЦИОНАЛНОСТИ?

Медицински център Ню Лайф е сред водещите центрове по репродуктивна медицина в България с Израелско ноу-хау на световно ниво. Качеството на предлаганите от нас услуги е причина за това все повече чуждестранни пациенти да търсят нашата помощ.

Медицинският туризъм днес е по-популярен от всякога. В световен мащаб около 30 000 двойки годишно пътуват в чужбина за решение на репродуктивен проблем като Израел е сред най-предпочитаните държави. Тъй като в Израел държавата от много години поема разходите по всички ин витро процедури на своите граждани до раждането на две деца, асистирана репродукция е изключително добре развита. Ин витро център Ню Лайф пренася високо технологичното Израелско ноу-хау на Българска територия, като по този начин дава възможност на хиляди двойки, както Български, така и чуждестранни, да се възползват от него.

КАЧЕСТВО НА СВЕТОВНО НИВО

Целият екип от специалисти на клиниката е завършил успешно престижно обучение в известните израелски болници Адаса в Йерусалим и Асута Ришон близо до Тел-Авив, под ръководството на пионери в областта на асистираната репродукция.

ВЛАДЕЕМ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ

Клиника Ню Лайф е отворена за работа с хора от много различни националности, тъй като езиковата бариера не стои като проблем. Членове на нашия високо образованият персонал, както медицински така и административен, владеят Английски, Немски, Руски, Гръцки език и Иврит.

УДОБНА ЛОКАЦИЯ

Ин витро центърът е в непосредствена близост до Централна Ж.П. Гара Пловдив и Автогара Родопи. Централното разположение в близост до основни транспортни възли беше избрано именно с цел да улесним нашите пациенти от други градове и държави.

 Ако искате да се свържете с нас за конкретна информация, моля пишете лично съобщение на Фейсбук страницата ни или се обадете безплатно на 0 800 13 006.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK