• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
дни на отворени врати ин витро с донорски яйцеклетки

Отворените Врати -Донорска Програма за Яйцеклетки

Заповядайте на 16 Октомври (Вторник)  2018 г. от 18:00 часа в клиника Ню Лайф гр. Пловдив за Ден на Отворените Врати! Донорска Програма за Яйцеклетки

ТЕМА: Донорска Програма за Яйцеклетки

Заповядайте на 16 Октомври 2018 г. от 18:00 часа в клиника Ню Лайф, където в ден на отворените врати специално за двойки, интересуващи се от процедура с донорски яйцеклетки, ще получите пълна информация за програмата от Проф. Нери Лауфер,  д-р Добринка Петрова и доц. д-р. Румен Димитров.
Програмата дава възможност да изберете донор, който отговаря на вашите изисквания. Можете да изберете своя донор въз основа на информация като цвят на очи, коса, ръст, образование, кръвна група и др., както и да се запознаете с медицинската история на донора и неговото семейство.

Всички двойки, посетили деня на отворените врати, ще получат безплатна консултация с нашите репродуктивни специалисти д-р Димитър Танев и д-р Андрей Минчев с предварително записан час до един месец след датата на отворените врати.

Молим всички желаещи двойки да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат допълнителна информация за събитието. Можете да заявите участие и чрез лично съобщение към Facebook страница на клиниката.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK