• Български
 • English
 • Deutsch
 • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Пожелай си

Т.Бончева – Пожелай си

За Коледа вече не си пожелаваме подаръци…пожелаваме си да се случват чудеса! Може да не са големи чудеса, може да не са ярки, като коледните светлини, но нека има поне по едно чудо за всеки човек! Защото хората могат без подаръци, но без чудеса, не..
Светли празници на всички!

 1. Антоанета Отговори →

  Пожелавам ви първо да сте здрави , да вярвате един в друг , да се подкрепяте и обичате, и най – вече МНОГО чудеса !!!
  Светли и весели празници !!!

 2. Ивелина Отговори →

  Чудеса се случват всеки ден, стига да имаме очи да ги видим. Вяра, търпение и любов, за да се сбъдне и вашето желание. Весели празници! : )

 3. Ласка Лазарова- Попова Отговори →

  Успех скъпа Таня,
  Нека тази Коледа да донесе и вашето коледно чудо. Пожелавам ви успех , в това начинание и Светли сбъднати празнични емоции ??❤️?

 4. Веселина Димитрова Отговори →

  Безкрайно много ви обичам и безкрайно много вярвам, че го заслужавате наистиня! Години надежда, сълзи и шепи любов! Нямам търпение чудото да се случи! ❤❤❤❤❤❤❤ Бог с вас! ❤

 5. Димитрия Отговори →

  По Коледа стават чудеса,моето желание се сбъдна точно на Коледа,не спирайте да вярвате.Надявам се от все сърце да се сбъдне и вашето желание.

 6. Катя Отговори →

  Успех!!!
  Не спирайте да вярвате в чудесата!!!
  Пожелавам Ви от сърце да се сбъдне вашата съкровена мечта !!!
  Бъдете благословени!!!

 7. Мария Отговори →

  Мило семейство,знам какво Вие бихте нарекли чудо и за какво мечтаете най-много,пожелавам ви го и нямам съмнение че скоро ще е факт.И дано са двечки. Всъщност това е моето коледно желание и нека то да е за вас.

 8. СИЛВИЯ ГУГЛЕВА-ДОНЕВА Отговори →

  Пожелавам ви от сърце и душа Бог да ви дари с най-хубавият дар на света и нека се превърнат в реалност вашите мечти!!! Успех???‍?‍?‍???????

 9. Даниела Иванова Отговори →

  Пожелавам Ви от сърце,желанието Ви да се сбъдне!Не спирайте да вярвате в невероятното чудо на Природата,създаването на нов живот!
  Нека тази Коледа,бъде специална за вас и всички хора с подобни желания!

 10. Доротея Отговори →

  Успех! Съхранете вярата в чудеса и нека тя да трепти в сърцата на всички така силно, както в най-чистите детски сърчица!

 11. Петя Отговори →

  Успех от все сърце! Нека предстоящата нова година ви донесе най-вълшебните емоции, домът ви да се изпълни с бебешки плач,смях и аромат! ?

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK