• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Дискусии с пациенти

Дискусии с пациенти и БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ

Дискусии с пациенти и БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ В ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В ИН ВИТРО ЦЕНТЪР „НЮ ЛАЙФ“

Фоайето на ин витро център „Ню Лайф“ в Пловдив се оказа тясно, за да побере пациентите, дошли да разгледат най-голямата и модерна израелска инвестиция в областта на репродуктивното здраве на Балканите в първия Ден на отворените врати, който се проведе в Събота от 11:00 часа

След края на срещата всички, пожелали да се посъветват със специалистите на клиниката, бяха консултирани безплатно от управителя гинеколог д-р Добринка Петрова, от колегите д-р Димитър Танев, д-р Андрей Минчев и д-р Мария Матеева.

Щастлива съм да ви приветствам в „Ню Лайф“, каза в обръщението си към гостите д-р Добринка Петрова. Нейно желание от много време бе да покаже New Life от вътре и мястото където чудесата се случват.

Всички гости имаха възможност да разгледат клиниката. Проведе се и дискусия на тема от ин витро, донорски яйцеклетки до безболезнено раждане. В дискусията взеха участие всички гости и екипа на клиниката.

Благодарим Ви за прекрасната дискусия скъпи приятели, надяваме се да сме били полезни и да се събираме по-често за такива приятни разговори!

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK