• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
КЛИНИКА НЮ ЛАЙФ ПРОДЪЛЖАВА РАБОТА

КЛИНИКА НЮ ЛАЙФ ПРОДЪЛЖАВА РАБОТА

Уважаеми пациенти и приятели, предвид сложната епидемиологична обстановка с COVID-19 в България и останалите европейски страни, Клиника Ню Лайф  продължава да работи и да се грижи за вашето здраве и това на своя екип с повишено внимание към безопасността, спазвайки всички изисквания на Министерство на Здравеопазването.

За осигуряване на спокойствието ви при посещение при нас, на всички пациенти ще бъде правено измерване на телесната температура с безконтактен термометър.

При установяване на повишена температура над 37,0 °C, часът ще бъде презаписван.

Подсигурена е втора чакалня с цел да няма струпване на пациенти и да се спазва минималното разстояние, препоръчано от Световната Здравна Организация.

Всички предпазни мерки, като дезинфектанти и маски за лице са подсигурени в клиниката.

Отново ви напомняме, че при наличие на симптоми от настинка или грип (болка в гърлото, кашлица, запушен нос) сте длъжни да ни уведомите предварително, за да може да се направи промяна на планираните часове след стабилизиране на състоянието ви.

✅ Ще уведомим лично всички пациенти, които имат вече записани часове при промяна на работно време или ако се наложи въвеждане на още по-строги мерки.

📲 При нужда от помощ, съвет или подкрепа от наша страна може да се свържете винаги на с нас на тел. 032 693 693, или на безплатен телефон 0800 13 006, както и с лично съобщение тук на страницата ни, или на info@newlifeclinic.bg. Можете да разчитате на нас!

🙏🏻 Благодарим за разбирането!

❤️ Бъдете здрави и разумни! #заедно!

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK