• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Н.ПР. ЙОРАМ ЕЛРОН ПОСЕТИ NEW LIFE БУРГАС

Н.ПР. ЙОРАМ ЕЛРОН ПОСЕТИ NEW LIFE БУРГАС

Посланикът на Държавата Израел Йорам Елрон посети медицински център за репродуктивно здраве New Clinic Clinic Бургас.

На 13 Октомври, по време на първото си посещение в Бургас, посланик Елрон беше посрещнат в клиника New Life Бургас. Той беше придружен от Йорданка Ананиева (заместник-кмет гр.Бургас), д-р Лорис Мануелян ( „Общински лекар“ на  гр.Бургас ) и Орлин Мандов – почетен консул на Израел в България. Те бяха поздравени от д-р Дарина Давидова завеждащ акушер-гинеколог на сателитен център New Life, и г-н Ран Фукс – инвеститор и собственик на медицинския център.

Посланикът се запозна с медицински център за репродуктивно здраве New Life Clinic – Бургас, който функционира като единствения репродуктивен сателитен център на New Life Clinic в Пловдив. Центърът работи от началото на годината и предоставя пълен набор от услуги и индивидуалнa репродуктивнa грижa на пациентите от Югоизточна България.

Д-р Давидова и г-н Ран Фукс имаха възможността да представят на Посланик Елрон всички медицински услуги, предоставяни в медицинския център, както и бъдещите планове и стратегии за развитие на клиниката в областта на гинекологията. Д-р Давидова отбеляза още, че в област Бургас няма друг медицински център от този вид, предлагащ висококвалифицирани репродуктивни грижи и е щастлива, че завеждащ лекар на екипа в Бургас.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK