• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Д-р Давидова

ОТ М.НОЕМВРИ Д-Р ДАВИДОВА ЩЕ РАБОТИ ВСЕКИ ДЕЛНИЧЕН ДЕН В НЮ ЛАЙФ ГР.БУРГАС

От м.ноември Д-р Дарина Давидова ще работи всеки делничен ден в New Life Clinic, като завеждащ гинеколог на центъра в Бургас.

От началото на годината акушер-гинекологът д-р Дарина Давидова е част от екипа на New Life Clinic, която практикува в сферата на репродуктивната медицина в единствения по рода си сателитен център на клиниката в Бургас. Тя е водещ акушер-гинеколог в медицински център за репродуктивно здраве New Life Clinic Бургас. Всички пациенти могат да разчитат на нея всеки делничен ден от Понеделник до Петък с предварително записан час.

Д-р Давидова проследява и води нормална, патологична и високо-рискова бременност, извършва гинекологични прегледи и прегледи на двойки с репродуктивни проблеми. Извършва хистеросалпингографии, както и диагностични и оперативни хистероскопии. Тя е квалифициаран специалист в областта на репродуктивната медицина и усилено работи в тази насока. Д-р Давидова споделя, че всяка една от двойките, сблъскали се с този проблем, има нужда от специално внимание и предразположение, за да те допуснат до тази интимна тема за тях. Към двойките с репродуктивни проблеми винаги подхожда индивидуално, като същевременно спазва изграден, утвърден и работещ алгоритъм на работа между двата центъра и поддържа постоянна работна връзка с д-р Д. Петрова.

В най-скоро време клиниката ще разшири своята дейност и в направлението Естетична Гинекология. Към момента, Д-р Давидова организира дейността на кабинета в град Бургас и е насреща за допълнителна информация относно предлаганите услуги в клиниката. Тя ще е единственият сертифициран специалист в региона, който ще провежда консултации в сферата на Естетичната Гинекология.

Д-р Давидова се дипломира  през 2013г. и веднага след завършването си започва работа като акушер-гинеколог в АГО към МБАЛ – Пазарджик. През 2016г. измества професионалния си път в Бургас и става част от екипа на една от частните болници в града. Зачислява специализация по Акушерство и гинекология през юни 2014г., като взема специалност през 2018г. Главен изследовател е в редица научни проучвания и взема участие в много обучения и медицински конференции.

д-р Дарина Давидова

 

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK