• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
New Life“ Бургас с ден за безплатни ин-витро консултации и консултации относно донорска програма за яйцеклетки

NEW LIFE БУРГАС С ДЕН ЗА БЕЗПЛАТНИ ИН-ВИТРО КОНСУЛТАЦИИ И КОНСУЛТАЦИИ ОТНОСНО ДОНОРСКА ПРОГРАМА ЗА ЯЙЦЕКЛЕТКИ

На 20 ноември 2020(петък), всички желаещи двойки от Бургас и региона ще могат да се възползват от безплатни индивидуални консултации с репродуктивния специалист от „New Life “ Бургас – д-р Дарина Давидова.

Своя час за безплатна ин-витро консултация или консултация относно донорска програма за яйцеклетки може да запишите на +35956555599 или +359 879 084 777 , където ще получите и допълнителна информация за събитието.

Новият център в морския град е сателитен на водещата клиника за мъжко и женско репродуктивно здраве и асиситирана репродукция New Life – Пловдив. Пациентите от Бургас и региона вече имат лесен и бърз достъп до най – съвременните технологии в асистираната репродукция, като могат да бъдат консултирани, прегледани или да проследят своята бременност тук на място в Бургас.

New Life Clinic Вurgas предлага пълната гама от специализирано медицинско обслужване и дава шанс на пациентите да се доверят на високовалифицирания  екип на Ню Лайф  – Пловдив, оглавяван от управителя – акушер-гинеколога д-р Добринка Петрова и консултиран от международно признатите специалисти в областта на асистираната репродукция.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK