• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Д-Р ДАРИНА ДАВИДОВА

Д-Р ДАРИНА ДАВИДОВА РАБОТИ С НЗОК В БУРГАС

Д-Р ДАРИНА ДАВИДОВА ВЕЧЕ С ПРЕГЛЕДИ ПО ЗДРАВНА КАСА В NEW LIFE БУРГАС

От началото на годината акушер-гинекологът д-р Дарина Давидова е част от екипа на New Life Clinic, която практикува в сферата на репродуктивната медицина в единствения по рода си сателитен център на клиниката в Бургас. Тя е водещ акушер-гинеколог в медицински център за репродуктивно здраве New Life Clinic Бургас. Всички пациенти могат да разчитат на нея всеки ден от Понеделник до Събота с предварително записан час, както за платени прегледи, така и по здравна каса.

Д-р Давидова проследява и води нормална, патологична и високо-рискова бременност, извършва гинекологични прегледи и прегледи на двойки с репродуктивни проблеми.

„Изключително съм радостна, че сключвайки договор със Здравната Каса, в New Life Бургас ще мога да съм полезна на повече дами и да дам възможност за прегледи на по-голям кръг пациенти“.

„New Life Clinic ме привлече с това, че е модерна и съвременна клиника с висококачествена апаратура и отлични специалисти. Възможностите за развитие, които ми предоставят, ме мотивират и амбицират да се усъвършенствам като специалист“, обосновава д-р Давидова своя избор да се отдаде изцяло на New Life Бургас.

Д-р Давидова се дипломира  през 2013г. и веднага след завършването си започва работа като акушер-гинеколог в АГО към МБАЛ – Пазарджик. През 2016г. измества професионалния си път в Бургас и става част от екипа на една от частните болници в града. Зачислява специализация по Акушерство и гинекология, като взема специалност през 2018г. Главен изследовател е в редица научни проучвания и взема участие в много обучения и медицински конференции.

д-р Дарина Давидова

 

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK