• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
пожелай си

ДВЕ ИН ВИТРО ПРОЦЕДУРИ В КАМПАНИЯ „ПОЖЕЛАЙ СИ“

Семейство от Бургас и клиника New Life даряват две ин-витро процедури с кампания „Пожелай Си“

Семейство Илиеви и СМЦГ New Life, като партньор в кампанията, даряват две ин витро процедури с включена стимулация на двойки с репродуктивни проблеми.

Съвместната инициатива на семейство Илиеви и клиника New Life, стартира тематично преди Великден тази година на 27.04.2021г. и ще продължи до 31.05.2021г. Екипът на клиниката и бургаската двойка ще обявят кои са щастливците на 05.06.2021., с помощта на тяхната дъщеря.

Семейство Илиеви изминават дълъг път, в очакване на своя безценен дар тяхната прекрасна дъщеря. Сбъдването на тяхната мечта отнема време, но щастието се появява и в техния дом в лицето на малкото им слънце. Всички емоционални моменти през годините вдъхновяват Мариела за създаването на детска книжка „Обиколка на Луната с Ари“, с продажбата на която са събрани средства за две ин-витро процедури.  С подкрепата на клиника New Life, двойката дарява набраните средства безвъзмездно на две български семейства. Цялата идея за създаването на този проект, може да изгледате в емоционалното видео на Мариела, което ще споделим тук.

В инициативата могат да участват всички, които отговарят на предварително обявените условия. Те ще трябва да напишат мотивационно писмо в рамките на един лист/формат А4/, в което искрено и емоционално споделят своята история. Едната двойка ще бъде избрана лично от г-жа Илиева, а другата ще бъде изтеглена на база лотариен принцип от нейната дъщеря на 05 Юни, в присъствието на нотариус и гости в Клиника New Life Пловдив.

Всяка една двойка има право на участие, но само най-искренноето писмо ще сбъдне мечтата на авторите си за нов живот в техния дом. Част от изпратените писма ще бъдат публикувани анонимно във Фейсбук профила на Благотворителната кампания.

Събитието ще бъде заснето и качено в най-известната платформа за видеосподеляне Youtube, както и в албума на кампанията “Пожелай си” в социалните мрежи.

Двойките с репродуктивни проблеми, които желаят да участват могат да изпращат своите лични писма на адрес obikolkanalunata@newlifeclinic.bg  до 31.05.2021г., краен срок за заявяване на участие.

„Да подкрепяме появата на нов и дългоочакван живот, там където е желан, но закъснял, е наша основна мисия. Убедени сме, че в условията на пандемия, когато вирусът отнема човешки животи, даряването на надежда за нов живот е нещо уникално. Знаем, че заедно ще успеем да помогнем на много хора, които имат една истинска съкровена мечта. Екипът ни ежедневно работи за сбъдване на такива мечти. Фокусирани сме върху индивидуалния подход в работата и това, което ни отличава, е личното отношение към пациентите. Изказваме своята благодарност към сем. Илиеви от Бургас за подкрепата и доверието към нашите специалисти – това значи много за нас!“

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK