• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

УЧИЛИЩЕ ЗА БРЕМЕННИ

 Следващата лекция ще бъде на тема „Особености на нормалното раждане и секциото“ и ще се проведе на 12 октомври от 11:30 часа, на 5 етаж в клиниката, намираща се в к-с „Изгрев“, зад мол „Бургас Плаза“. Гост-лектор за ноември пък ще бъде обичаната от всички мами старша акушерка Светлина Николова. Важно е желаещите да си запазят час предварително на тел. 0879 084 777.
Училище за бременни отвори врати в клиника „NewLife” в Бургас. Лекциите са напълно безплатни и ще се провеждат веднъж месечно, предоставяйки на бъдещите майки възможността да получат важна информация за периода на бременността, раждането и първите месеци на бебето от лекари и акушерки с дългогодишен опит.
Засегнати са ключови теми като какво да очакваме от бременността, как да се подготвим за раждането, особеностите на нормалното раждане и секциото. Изключително практически насочени са лекциите за подготовката на дома и какво да купим за новороденото, как да се справим с предизвикателствата на кърменето и какво трябва да знаем за здравето на бебето, за психологичните аспекти на бременността и раждането, как понася промяната на двамата родители и как да разпознаем следродилната депресия и много други. Работи се в малки групи, за да се гарантира спазването на противоепидемичните мерки и максималната сигурност на мамите.
„Първата лекция премина при голям интерес, а местата за нея бяха запазени само 30 минути след като беше обявена темата ѝ“, коментира д-р Давидова от здравното заведение и издава, че за всяка бъдеща мама са предвидени подаръци. Следващата лекция ще бъде на тема „Особености на нормалното раждане и секциото“ и ще се проведе на 12 октомври от 11:30 часа, на 5 етаж в клиниката, намираща се в к-с „Изгрев“, зад мол „Бургас Плаза“. Гост-лектор за ноември пък ще бъде обичаната от всички мами старша акушерка Светлина Николова. Важно е желаещите да си запазят час предварително на тел. 0879 084 777.
Междувременно от 1 до 15 октомври в медицинския център ще се проведат и две кампании, част от регулярни инициативи, чиято цел е профилактика и превенция на интимното и репродуктивно здраве.
-Пакет „Женска профилактика“ – включва диагностика, гинекологичен преглед, ехограф, вземане на цитологичен или микробиологичен материал и изследването му, както и последващ вторичен преглед (при нужда).
-Пакет „Репродуктивно здраве“ – включва репродуктивна консултация + АнтиМюлеров хормон.
Програмата „Репродуктивно здраве“ е насочена към лечение и диагностика на двойки с репродуктивни проблеми, към дами с намален яйчников резерв или с не изследван такъв до момента.Прегледите са платени ще се провеждат всеки делничен ден с предварително записан час. За повече информация тел. 056 55 55 59 или 0879 084 777.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK