• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

КЛИНИКА NEW LIFE БУРГАС С КОЛЕДНИ КАМПАНИИ

КЛИНИКА NEW LIFE БУРГАС С КОЛЕДНИ КАМПАНИИ ЗА ВСИЧКИ СВОИ ПАЦИЕНТИ

Традиционно Клиника New Life ще зарадва своите пациенти с благотворителната кампания „Пожелай Си“, а New Life Бургас с безплатни консултация в областта на репродуктивната медицина и естетичната гинекология.

Тази година месец декември в клинаката е насочен както към двойки с репродуктивни проблеми, така и за дами имащи интерес в областта на естетичната гинекология. Прегледите ще се извършват от нашия завеждащ специалист– д-р Дарина Давидова.

Всички желаещи да запишат своя час за безплатна консултация могат да го направят на 056 555599 или на 0879084777, както и на място в клиниката.

Медицински център New Life, предлага пълен кръг от услуги свързани с класически ин витро процедури, спермален анализ, донорски програми за сперматозоиди и яйцеклетки, с най-модерните европейски технологии в репродуктивната медицина.

В последната година клиниката успешно развива и направлението Естетична Гинекология с прилагането на иновативно лечение в областта на интимното здраве. Дамите, имащи нужда от високоспециализирана консултация за здравословни проблеми вследствие нормално травматично раждане, стрес инконтиненция, вагинална атрофия и други специфични гинекологични състояния, ще бъдат консултирани от завеждащия лекар в центъра д-р Дарина Давидова.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK