• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Д-Р ДОБРИНКА ПЕТРОВА

Д-Р ДОБРИНКА ПЕТРОВА: ДА СБЪДВАШ МЕЧТИ

Добринка Петрова: Да сбъдваш мечти

Инвитро център New Life помага на хората с репродуктивни проблеми да станат родители

Между 15 и 20% от хората в България имат репродуктивни проблеми. Инвитро център New Life помага и на жените, и на мъжете да разберат каква е причината за проблема им, да я лекуват успешно и да станат родители. Управителят на клиниката д-р Добринка Петрова разказва повече за предизвикателството да помогнеш на един живот да се появи.

-Репродуктивната медицина е огромна отговорност. Как Инвитро център New Life отговаря на тези високи изисквания?

-В New Life разбираме, че създаването на нов живот е изключително важен момент за всеки човек. Стремим се към най-високи стандарти в репродуктивната медицина, за да осигурим на нашите пациенти най-добрите възможности за успех.

Клиниката е оборудвана със съвременна технология и има опитен екип от специалисти, които работят с грижа и прецизност. Подходът ни към лечението е персонализиран, с фокус върху индивидуалните нужди на всеки пациент. Нашата цел е да предоставим най-компетентната и емпатична подкрепа, като същевременно поддържаме високи етични стандарти и безопасност на процедурите.

-Професионализмът на лекаря или топ технологиите – кое е най-важното за успешните резултати?

-Успешните резултати от репродуктивната медицина са вълнуваща хармония между професионализма на екипа и високите технологии. В New Life считаме, че двата компонента са взаимно свързани и еднакво важни за успешните резултати.

Екипът има решаваща роля в диагностицирането, планирането и изпълнението на лечебните стратегии. Опитът и специализацията на лекарите и ембриолозите създават основата за индивидуален и персонализиран подход към всеки пациент.

Технологичните иновации и високите технологии предоставят инструменти и възможности, които улесняват точното диагностициране и ефективното лечение. Модерните методи на изкуствено оплождане и молекулярната диагностика подобряват шансовете за успешно оплождане.

Вече 10 години следваме израелската практика като виртуози в съвременната медицина. Ние сме първа и все още единствена клиника в България, която пренесе ноу-хау от Израел и го приложи успешно – видно и по нашите изключително високи резултати в областта на инвитро и лечението на безплодие.

-New Life си партнира с международни експерти по репродуктивна медицина. Разкажете повече за партньорството си с тях?

-Партньорствата ни с международни експерти са важна част от нашата мисия да помагаме на пациентите ни в постигането на техните репродуктивни цели. Партньорските връзки ни позволяват да обменяме опит, да учим от най-добрите практики и да внедряваме последните иновации в областта на репродуктивната медицина. Това сътрудничество не само допълва нашите собствени знания и умения, но и ни позволява да предоставяме на пациентите си най-съвременни и ефективни методи на лечение.

ИЗТОЧНИК:

VAGABOND

 

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK