• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

Д-р Г. Крумов

Главен акушер-гинеколог

Утвърден специалист в областта на акушерството и гинекологията, със сериозен опит и над 30 години стаж. Д-р Крумов завършва с отличие Медицинския университет в Пловдив, след което придобива специалност в

 

Притежава удостоверения за многобройни специализации у нас и в чужбина за диагностични и лечебни методи в областта на акушерството, гинекологията и репродуктивната медицина.

 

София. Започва работа като ординатор АГ в болница „Д-р Киро Попов“ в Карлово, през периода 1993-1996 година е началник на АГ отделение в болницата „Мокнин“ в Тунис, от 2009 година досега – началник на гинекологичното отделение в „Медлайн клиник“. Преподавател в Медицинския университет в Пловдив – старши асистент, главен асистент в медицинския университет в Пловдив, Катедра по акушерство и гинекология.

 

Д-р Крумов специализира в Италия, Белгия и Франция – в Рим „Менопауза, контрацепция, репродукция“. В Париж специализира „Гинекологична ендоскопия“. От 1990 г. – член на Френското дружество за гинекология и тазова хирургия /SCGP/, в Католическия университет на Льовен до Брюксел, придобил Европейска диплома за хистероскопия от Университета в парижкото предградие Кламар.

 

Д-р Крумов е два мандата в УС на Българското научно дружество по акушерство и гинекология.

 

BACK