• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Интимно здраве

Естетична гинекология

През последните няколко години естетичната гинекология набира популярност, като съвремено и иновативно решение за редица интимни проблеми . В днешно време жените обръщат все по-голямо внимание на телата си и възприемат и прилагат нови медицински практики и процедури за постигане на хармония между желания външен и интимен вид. Естетичната Гинекология не се отнася само за подобряване сексуалния начин на живот, но има отношение към репродуктивното и цялостното здраве на жената. Освен това начина, по който чувстваме и възприемаме тялото си, пряко влияе върху емоционалното ни здраве и равновесие. Хората, които обичат себе си са по-уверени и щастливи.

Интимно здраве и естетична гинекология
Интимните проблеми често могат да доведат до емоционални смущения и ниско самочувствие, като вследствие на тях се променя и ежедневният ни начин на живот. Може да се появи дискомфорт при ходене, невъзможност за физически упражнения, неудобство при носене на дрехи по тялото, намалена сексуална активност и болезнен полов акт.
Съвременната медицина разчита на хирургични и нехирургични решения за подобряване на здравето на интимната област и като цяло здравето на жените. С методите на естетичната гинекология можем да коригираме структурни анатомични дефекти в областта на гениталиите при жени от всички възрастови групи след раждане и/или вследствие на възрастта.

Основно предимство при прилагането на тези нови методи е свързано с интимна превенция на здравето. Лазерните процедури не лекуват само пост-проблеми, но самите процедури, приложени на по-ранен етап, предотвратяват появата на неприятни симптоми и последващи проблеми като вагинална атрофия, инконтиненция на урината и пролапс на женските полови органи.

BACK