• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Кампанията „Пожелай си!“

ТРАДИЦИЯТА, КОЯТО ПРОДЪЛЖАВА  – „ПОЖЕЛАЙ СИ“

От началото на своето съществуване медицински център New Life подкрепя двойки с репродуктивни проблеми – не само чрез своите услуги, но и чрез различни кампании, които сбъдват мечти. В тях се обединяват социално отговорни компании и хора, преминали през този дълъг път, съпричастни към този разпространяващ се проблем. Целта на всички нас е повече семейства да сбъднат мечтата си за дете.

Благотворителната кампания „Пожелай си“ е нашата мисия, превърната в традиция! Тя е нашата Коледна надежда! Благодарение на нея, няколко български семейства вече сбъднаха своята мечта – да станат родители!

Тази година, кампанията е насочена към това, което искаме да предадем и съхраним! Това, което ни носи съкровено чувство на принадлежност.

„Пожелай си 2024“ е под наслов „Традицията, която искам да предам“.

Всички желаещи двойки ще трябва да изпратят снимка с изпълнението на любимата си коледна традиция, която искат да предадат на своето дете. Кампанията ще се проведе в нашата фейсбук страница, като от 01.12 до 22.12.2023 ще очакваме писмата на участниците на wish@newlifeclinic.bg. Всяко участие ще бъде индивидуално споделено и описано.

Двете снимки, които събудят най-голям интерес и харесвания ще спечелят съответно по една инвитро процедура с включена стимулация. Обявяването на победителите ще е на Бабинден – 21 януари 2024г.

BACK