• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Кампанията „Пожелай си!“

Кампания „Пожелай си! 2023“ дарява две ин витро процедури в клиника New Life.

За поредна година клиника New Life и нейните партньори даряват две ин-витро процедури с включена стимулация и изследвания на двойки репродуктивни проблеми. Кампанията „Пожелай си“ е традиция от години за медицинския център и регулярно стартира през най-магичния месец от годината – Декември, а краят й се обявява на Бабин ден през новата – 21.01.

За поредна година кампания ще направи възможно сбъдването на мечтата на две български семейства, като дари две ин витро процедури.

Тази година от екипа на клиниката  взехме решение „Пожелай си“ да протече позитивно, а желаещите двойки да се забавляват, докато участват в инициативата.

Условието за участие е да изпратите снимка на най-коледната ви целувка, подкрепена със снимка и кратък текст с кого бихте желали да я споделите.

Кампанията стартира на 01 Декември 2022 и ще продължи до 23 Декември 2022 г.  До тази дата можете да изпращате вашите снимки на нашия e-mail адрес wish@newlifeclinic.bg, а ние ще ги споделяме в нашите социални мрежи. До 20.01.2023 ще дадем възможност да се гласува за всяка една снимка, а тази, която събере най-много харесвания ще бъде победител. Екипът на клиниката ще обяви кои са щастливците на 21 Януари, 2023г.

За да кандидатствате в Благотворителна кампания „Пожелай си“

Следвайте стъпките:

    1. Прочетете условията на www.newlifeclinic.bg за кандидатстване, ако отговаряте на тях преминете към стъпка две:

    2. Изпратете Вашата снимка на тема “Най-хубавата коледна целувка “на wish@newlifeclinic.bg

Към писмото, моля добавете: Три имена, възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и актуален e-mail адрес.

Нека заедно да се заредим с положителни емоции и настроение през най-обичания месец от годината. Убедени сме, че заедно ще успеем да напълним интернет пространство с усмивки, любов и уханието на коледния дух в подкрепа на много хора, които имат съкровена мечта!

BACK