• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Вътрематочна инсеминация с донорска сперма

Вътрематочната инсеминация може да се извърши с или без хормонална стимулация на яйчниците (Kонтролирана овариална хиперстимулация – Стъпка II). И в двата случая узряването на яйцеклетките в яйчниците на пациентката се проследява посредством ултразвук. Това проследяване дава възможност пречистената и концентрирана семенна проба да бъде поставена в матката на пациентката непосредствено преди настъпването на нейната овулация. Семенната проба се поставя в матката посредством специална тръбичка, наречена катетър.

В случаите на вътрематочна инсеминация с донорска сперма, семенната проба се размразява в деня на процедурата.Само и единствено замразена донорска сперма, която е била поставена под карантина в продължение на поне 180 дни, се използва в New Life Специализирания Медицински Център по Гинекология, за да се сведе до минимум рискът от предаване на заразни болести (ХИВ, хепатит Б и пр.). Всички одобрени донори са млади мъже с много добро качество на спермата.

Реципиентката на донорска сперма може да избира от този внимателно селектиран набор от донори въз основа на информацията за техните физически характеристики, образование, хобита и интереси, като тази информация е посочена в личния профил на всеки донор.

Вътрематочната инсеминация с донорска сперма може да бъде използвана за лечение на:

Жени без проблеми с фертилността, но без партньор

Двойки с мъжки фактор за безплодие

BACK