• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Донорски яйцеклетки

Донорска Програма за яйцеклетки на Клиника „Ню Лайф

Медицински център по репродуктивно здраве „ New Life” – донорска програма за яйцеклетки от чужбина. Програмата отговаря на всички изисквания и правилата на министерство на здравеопазването и изпълнителната агенция по трансплантация.

Програмата дава възможност да изберете от базата данни донор, който да отговаря изцяло на вашите изисквания. Имате възможност да видите данни на донора, както и цвят на коса, очи, ръст, образование, кръвна група и др.

Можете да получите пълна информация за програмата на място в клиниката.

Кога може да се стигне до донорски яйцеклетки?

Жени, които не реагират достатъчно добре на хормонална стимулация (така наречените low responders), поради тяхната

възраст или недостатъчен яйчников резерв, и които не са замразили свои яйцеклетки на по-ранен етап от живота си, могат да използват донорски яйцеклетки.

Най-голямото предимство на донорските яйцеклетки е, че те изключително много увеличават шансовете на пациентката за постигане на успешна бременност. Основната причина за това е, че само млади жени (до 35 годишна възраст) с доказана фертилност (трябва да имат поне 1 родено дете) могат да станат донори на яйцеклетки в България. Техните яйцеклетки са с много добро качество, което допринася за много по-високата успеваемост на асистираните репродуктивни процедури с донорски яйцеклетки.

Както донорите на сперма, така и донорите на яйцеклетки преминават стриктен скрининг за инфекциозни заболявания, за да се сведат до абсолютен минимум рисковете, свързани с използване на донорски яйцеклетки.

Донорката на яйцеклетки може да бъде роднина на реципиентката (например сестра, братовчедка). Това е така нареченото роднинско донорство на яйцеклетки, при което е допустимо донорката да бъде до 38 годишна възраст. Много пациенти предпочитат този вариант поради физическите и генетични сходства между донорката и реципиентката.

7 най-често задавани въпроса за Донорската Програма за Яйцеклетки на Ню Лайф.

Координаторите на Донорската програма за яйцеклетки провеждат консултации относно програмата и по Skype повече информация тук

BACK