• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
7 най-често задавани въпроса за Донорската Програма за Яйцеклетки на Ню Лайф.

1. Имам ли нужда от донорски яйцеклетки?

Основната група пациентки, които имат нужда от донорски яйцеклетки са тези, които не реагират достатъчно добре на хормонална стимулация (така наречените low responders), поради тяхната възраст или недостатъчен яйчников резерв, и които не са замразили свои яйцеклетки на по-ранен етап от живота си.

2. Защо да избера програмата за донорски яйцеклетки на Ню Лайф?

Ние в Ню Лайф искаме да помогнем на колкото се може повече наши пациентки да родят здрави деца. Това ни накара да работим съвместно с една от най-големите банки за донорски яйцеклeтки в Европа. Това сътрудничество дава на нашата програма за донорски яйцеклетки предимства, за които можете да научите повече по-долу.

3. От колко донори на яйцеклетки мога да избирам?

Нашата програма Ви дава възможност да изберете подходящия за вас донор от списък с донори, притежаващи разнообразни физически белези (като ръст, тегло, естествен цвят на косата и др.) и развиващи се в различни кариерни направления. Убедени сме, че дори тези от вас с конкретни изисквания ще успеят да

намерят правилния донор.

4. Преминават ли генетичен скрининг донорите на яйцеклетки?

Да, всички донори преминават стриктен генетичен скрининг, извършен от квалифициран специалист по генетика, който снема подробна анамнеза, както на донора, така и на членовете на нейното семейство.

5. За какви заболявания се тестират донорите на яйцеклетки?

Всеки донор се тестират много стриктно за трансмисивни и генетични заболявания, съобразно Българския Стандарт по Асистирана Репродукция и Европейските Директиви за Тъканни и Клетъчни Продукти и Асистирана Репродукция.

6. Скъпа ли е програмата за донорски яйцеклетки на Ню Лайф?

В Ню Лайф, ние Ви предлагаме пакетна цена, включваща всичко – от задължителните изследвания преди процедурата и донорския материал до трансферите (свеж и замръзени) докато се върнат всички качествени ембриони, получени от вашия набор яйцеклетки.

Клиниката предлага също така и схема за компенсация, за да сподели риска с Вас, нашите пациенти, и да Ви увери във високия професионализъм на работа и отличните клинични резултати.

Ако желаете да получите по-подробна информация за програмата, заповядайте лично в Ню Лайф!

7. Колко време трябва да чакам програмата ми да започне?

Едно от предимствата на нашата донорска програма е, че яйцеклетките на всички донори вече са замразени, което дава възможност за една по-голяма гъвкавост във времеви аспект. Поради тази причина вашата програма започва веднага след избор на донор от ваша страна.

BACK