• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

КЕНГУРО ЗА „МЕЧТАЙ С ДЕСИ“

„Мечтай с Деси“
Условия за регистрация

Участвайте в благотворителна кампания „Мечтай с Деси – Когато звездите мечтаят с теб!“ на актрисата Деси Бакърджиева и  клиника New Life.

Клиника Ню Лайф дарява една безплатна ин витро процедура с включена стимулация и една ин витро процедура с донорски яйцеклетки с включена 50% отстъпка.

Изпратете на Деси Бакърджиева и клиника New Life вашата лична история, мисли и чувства във вид на писмо на e-mail: desi@newlifeclinic.bg и можете да сбъднете най-съкровената си мечта– дом, изпълнен с детски смях!

Съпричастността на обичаната от всички актриса Деси Бакърджиева, съвместно с клиника New Life – Пловдив към двойките с репродуктивни проблеми в България,  подтикна звездата, позната ни от малкия екран, и ин витро център New Life да създадат  кампанията  „Мечтай с Деси – Когато звездите мечтаят с теб!“, която ще сбъдне мечтите на две български семейства, като дари една ин витро процедура с включена стимулация  и една ин витро процедура с донорски яйцеклетки с включена 50% отстъпка. Тя стартира на  01/03/2019 и ще продължи до 21/04/2019 – Цветница. Деси Бакърджиева и екипът на клиниката ще обявят кои са щастливците на 22 Април, 2019г., Велики Понеделник.

В инициативата могат да участват всички, които отговарят на предварително обявените условия за ин витро процедура, както и за донорската такава. Те ще трябва да напишат писмо, в което искрено и емоционално да споделят своята история. Участниците трябва предварително да се запознаят с правилата за участие в уебсайта на клиниката.

В седмицата преди Великден – един от най-светлите семейни празници, сбъднете съкровената си мечта и прегърнете шанса да станете родители с подкрепата на Деси Бакърджиева и Клиника  New Life.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK