• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
АСТРОЛОГИЯ ПРИ РАЖДАНЕТО

АСТРОЛОГИЯ ПРИ РАЖДАНЕТО – ЗА ИЛИ ПРОТИВ?

Астрологията е изследване на влиянието, което отдалечените космически обекти, обикновено звезди и планети, оказват върху човешкия живот.

Едва ли има човек, който не знае зодията си. Това обаче далеч не е достатъчно, за да се даде някакво обяснение за характера, интересите и житейския път на личността като цяло. За такова подробно и персонализирано описание е необходимо да се изготви рождена карта, която да се разчете от опитен астролог.

КАКВО Е НАТАЛНА КАРТА?                               

Наталната астрология представлява един от най-важните раздели на традиционната астрология, който се занимава с изучаване на рождените карти или рождените хороскопи.

Думата „натален“ произлиза от латински и означва „свързан с раждането“. Следователно, наталната астрология се основава на датата, часа и мястото на раждане, по които се съставят рождените карти. Те показват разположението на звездите и планетите в момента на раждането на детето, което се отразява върху събитията в предстоящия му живот.

Наталните карти могат да дадат информация за:

  1. Здравословното състояние – дали човекът ще боледува често и към какви болести ще е предразположен;
  2. Материалното благополучие;
  3. Любовния живот ;
  4. Интелектуалното развитие, хобитата и работата.

Важно е да се отбележи, че наталната карта не е черно на бяло предвещание за събитията в живота. Тя е по-скоро ориентир за това как би изглеждал нечий житейски път. Да кажем, че според рождения си хороскоп ще имате успехи в сферата на изкуството. Това не означава, че никога не бихте могли да се издигнете в бизнеса, например. Просто второто би Ви коствало повече усилия.

МОМЧЕ ИЛИ МОМИЧЕ?

Астролозите вярват, че съдбата на човек бива предначертана още в момента на зачеването му. Това може да се разбере по зодиакалния знак и разположението на другите планети. Смята се, че момчета се раждат, ако в момента на зачеването луната се е намирала в някой от „мъжките“ знаци – Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей. Останалите са „женски“.

Привържениците на астрологията твърдят, че тя е точна наука, в която няма нищо окултно. Според скептиците вярността на предсказанията е просто щастлива случайност. Според Вас съществува ли връзка между рождения хороскоп и събитията в живота?

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK