• Български
 • English
 • Deutsch
 • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

Н.Димитрова от гр. Пловдив

Здравейте,
Пиша ви този е-мейл и като прикачен файл ви изпращам нашата емоционална,позитивна и изпълнена с коледен дух снимка,за да вземем участие във вашата прекрасна кампания „Пожелай си“,при която осъществявате две безплатни ин витро процедури с включена стимулация.
Преди да разкажа за нас на кратко,ще ви запиша задължителната информация,която ви трябва:
И сега малко информация за нас.Ние сме младо семейство,което живее в гр.Пловдив.Едва от година и половина сме семейство Димитрови,а от две години сме заедно като двойка и още от първия ден на нашата връзка правим опити да имаме бебе и все не се получава.Или не можем да оцелим правилно дните,в които съм в овулация или такава овулация изобщо не се появява,т.е не всеки месец имам налична.Не сме си правили изследвания,нито аз,нито мъжа ми,за да разберем от къде идва точно проблема,за да не мога да забременея от толкова дълго време,но явно найстина има такъв,за да не може да се случат нещата при нас.Предполагам,че имам безплодие,което е неизяснено чрез конвенционалните диагностични методи.А толкова много искаме да бъдем вече родители и семейството ни да се увеличи с едно малко човече!!!🙏☺️)))
Бих искала да ви споделя,че кумове на нашата сватба на 18.08.18г. ни станаха известния политик и бивш телевизионен водещ Николай Бареков и неговата втора жена Мария Календерска.Страхотен медиен интерес има към нас като двойка и всеки постоянно ни пита кога ще ставаме родители и кога ще си имаме вече и ние наследник,а на мен всеки път ми става много неловко и не зная какво да отговоря на такива въпроси.Ще се радваме,ако спечелим кампанията да дадем интервю с цел популяризиране на кампанията ви „Пожелай си“,която е найстина страхотна и сбъдва мечтите за бебе на толкова двойки и семейства.
Наскоро се прибрахме от чужбина/Монако,Монте-Карло/.Сега си живеем в Пловдив и смятаме да си останем в Пловдив за вбъдеще и тук да се развиваме.Аз работя като „Специалист обслужване на клиенти с френски език“ в една международна фирма в гр.Пловдив,а съпруга ми има частен бизнес с внос на автомобили от Холандия.
С нетърпение очакваме да получим линк на нашата снимка,където нашите семейства,близки и приятели могат да ни подкрепят с коментар в официалния сайт на клиниката.И искрено се надяваме да сме с най-харесваната и коментира снимка,за да може да спечелим първата безплатна ин витро процедура или може,и да грабнем,и вашите сърца като специалисти,и самите Вие като екип да ни изберете да спечелим втората безплатна ин витро процедура.
Вярваме в доброто и вярваме,че по Коледа стават чудеса и изненади,и повярвайте ни,че най-големия подарък за следващата година ще ни го направите Вие,ако спечелим!!!🙏❤️👩‍❤️‍👨
Очаквам да ми отговорите на е-мейла,за да ни потвърдите нашето участие и да ни изпратите линк с нашата снимка,където нашите семейства,близки и приятели мога да подкрепат с коментар и харесване  във вашата официална страница до 20.01.2019г.
Благодарим Ви и Весели Коледни и Новогодишни празници!!!🎄🎅🏻☃️👼🏻🙏
Поздрави,
Нина и Борислав
/сем.Димитрови/

 1. Полина Отговори →

  Подкрепям младото семейство Димитрови /Нина и Борислав/,за да може и те си имат бебче през Новата 2020 Година!!!❤️👼🏻Те са мои приятели и аз много ги обичам!!!😘Стискам им палци и и искрено вярвам,че те ще спечелят кампанията „Пожелай си“,з/то заслужават!!!🙏🏻

  1. Божана Отговори →

   Всяко семейство заслужава да усети радостта от това да си има детенце☺️Надявам се сем. Димитрови да реализират мечтата си👨‍👩‍👦

  2. Таня Отговори →

   Здравейте семейство Димитрови 🙂 Подкрепям ви безпорно и ви желая едно прекрасно бебче да ви донесе 2020 г Бъдете щастливи и вярвайте че чудесата се случват 🌹 Желая ви успех 🎀 ..!

 2. Габриела Иванова Отговори →

  Най-уникалната и красива двойка на България!👩‍❤️‍👨🔝❤️Пожелавам им от сърце да спечелят кампанията и да си имат бебе!

 3. Ива Стойчева Отговори →

  Подкрепям моите приятели Сем.Димитрови /Нина и Борислав/,за да може и те да си имат бебче през Новата 2020 Година!!!❤️👼🏻Те са мои приятели и аз много ги обичам!!!😘Стискам им палци и и искрено вярвам,че те ще спечелят кампанията „Пожелай си“,з/то заслужават да имат едно малко човече да тича в техния дом!!!🙏🏻

 4. Ивайло Отговори →

  Двамата заслужават да имат бебе-изключителна двойка са.Винаги са показвали на българите как се случват нещата.Според мен тяхното безплодие отнема целият им потенциал!Дайте им първата ин-витро процедура-заслужават го!

 5. Ивайло Отговори →

  Двамата заслужават да имат бебе-изключителна двойка са.Винаги са показвали на българите как се случват нещата.Според мен тяхното безплодие отнема целият им потенциал!Дайте им първата ин-витро процедура-заслужават го истински!

 6. Нели Отговори →

  Толкова мила двойка, която заслужава да си има бебе през новата 2020 година!
  Искрено го пожелавам и вярвам,че ще спечелите!! Успех и скоро се надявам на блага вест🙏🏽❤️

 7. Даниела Димитрова Отговори →

  Пожелавам на моите деца да бъдат включени в ин витро процедурите за да имат щастието да се радват на най-хубавото нещо на света – децата!Пожелавам им късмет!

 8. Анна Мария Отговори →

  Пожелавам им са спечелят тази инвитро процедура и детенце то им да се роди живо и здраво, защото това е най важното❤️

 9. Станислава Отговори →

  Пожелавам на семейство Димитрови да им се сбъдне мечтата! По-позитивни хора от тях не съм виждала и смятам, че трябва да покажат позитивната част на света и на техните наследници. Успех!

  1. Александра Отговори →

   Подкрепям сем. Димитров и в тази кампания! Мой познати са и ще се радвам да видя семейство им пълно и щастливо! Успех 💙😘👨‍👩‍👦

 10. С. Христова Отговори →

  Успех на младото семейство!
  Те са изключително позитивни хора, които съм сигурна, че ще отгледат наследниците с много любов!

 11. Мими Отговори →

  Подкрепям семейство Димитрови, защото те са едни уникални и образовани личности. Надявам се вие да спечелите, защото го заслужавате.

 12. Адрияна Митева Отговори →

  Подкрепям моите приятели ❤️Пожелавам от цялото си сърце да се сбъдне мечтата им през новата 2020 година. Те го заслужават, страхотни са, мили са и се обичат най-искрено🙏🏼😇

 13. Ива Отговори →

  Абсолютно всеки заслужава да има детенце това е най-голямото щастие. Но виждам кандидати в кампанията,които наистина нямат финансовата възможност да се подложат на процедурата. Сигурна съм че сем. Димитрови са много добри хора,ни при пътувания до Монако,частен бизнес,работеща в голяма фирма и носене на безбожно скъпи марки дрехи,могат да си позволят да си платят процедурата и да се даде шанс на някое семейство,което не може.

 14. Светлозара Отговори →

  Всяко едно младо семейство заслужава да има детски глас в къщата. А Вие със сигурност можете да отгледате едно щастливо дете и да му дадете правилната насока в живота! Успех и Весела Коледа!

 15. Ваня Отговори →

  Знам какво да не можеш да споделиш радостната новина с партньора си, семейството и приятелите. В моето семейство също има случей на безплодие (много близка роднина). Знам колко е трудно за едно семейство да се справи с този проблем и, ако мога да помогна с нещо, дори с един коментар да могат да прегърнат своето бебче това ще го направя. Успех мило и прекрасно семейство! Пожелавам, Ви никога да не губите надежда и да знаете,че рано или късно всичко ще си дойде на мястото и някой ден ще се приберете трима❤️
  Още веднъж много успех и целувки!💋

 16. Violeta Atanasova Отговори →

  Подкрепям сем.Димитрови! Много се надявам да ги изберат, за да може да де сбъдне най-съкровената им мечта и да им се случи най-щастливото събитие – да си имат бебе! Пожелавам им много успех 🙏🏻❣️

 17. Анна Отговори →

  Здравейте,
  Успех на сем.Димитрови, но не подкрепям участието им в такъв конкурс. Претендирайки по цял ден с финансовите си възможности по социалните мрежи, да седнат да просят за ин-витро, не е окей. Има семейства последния си лев отделят , за да им стигнат парите . Съвет към тях- Намалете показността и спестете от нея и ще си направите ин-витро- не просешката!

 18. Мануела Парушева Отговори →

  Подкрепям ги!!! Заслужават да бъдат щастливи, да сбъднат мечтата си и да увеличат семейството си! Много късмет ❤️❤️❤️🎁🎁🎁🤗🤗🤗

 19. Гергана Стоянова Отговори →

  Не мисля, че това са хората, които трябва да спечелят. Парадират с финансова обезпеченост, която я нямат,а ако в действителност я имат ще може да си позволят процедурите. Хвалят се, че живеят „някъде си“ , приятели са с „еди кой си“, дрехите на Борислав са от „еди къде си“….Но в същото време не са си направили и труда за едни изследвания.
  Еее…. ИЗВИНЕТЕ!!!!!Мисля,че има хора, които нямат такава финансова обезпеченост и заслужават много повече безплатна ин витро процедура.

 20. Даниела Йорданова Отговори →

  Мила, сладка Нина аз също питах „кога“ и ако от моето „да“ зависи това радостно събитие аз с цялата си душа ви подкрепям. Вие заслужавате да имате бебче през новата 2020 г.

 21. Христина Христова Отговори →

  Желая Ви от сърце да ви изберат и да прегърнете своето бебче. Всяко семейство заслужава такава радост. Успех и весели празници! 😍👶❤️

 22. Весела Караиванова Отговори →

  Аз немога да разбера нещо. Навсякъде по медийното пространство се тръби, колко много пари изкарва Боби, как щяха да се местят в Монако да си купуват къща, как дрехите му били само маркови, а неможе да плати една инвитро процедура. Явно нещо в финансов план ви куца, предлагам да ви помогна с това как да организирате разходите си (аз съм финансов консултант) и да оставите шанса който се дава тук на двойки, които наистина немогат да си позволят това, а имат огромното желание, да имат дете!!! Дано да спечели най-нуждаещия
  Весели празници

 23. Здравка Отговори →

  Познавам Нинка и Борислав лично от години.Заслужават такава възможност и щастие – едно бебче. Пожелавам им да бъдат щастливи и да сбъднат мечтата си 🙏🙏🙏

 24. Радка Георгиева Отговори →

  Едно прекрасно семейство, не е такова до като не е обградено с грижи и много любов към сладка малка душичка която искат да си имат,,, Вярвам, че ще постигнат желанието си,, ще се моля много силно за вас сем. Димитрови

 25. Маргарита Куковска Отговори →

  Сем. Димитрови заслужават да имат най-голямото щастие на света и това да ги направи още по-задружни и сплотени. Вярвам че мечтата им ще се сбъдне, позитивизъм е необходим, а също и нашата подкрепа. Имате я, приятели! Пожелавам ви през новата година да чуете добрите новини! Поздрави!

 26. Лидия Отговори →

  Успех на сем. Димитрови и нека сбъднат най-съкровената си мечта през 2020 г.!Всеки заслужава да има това щастие!!Дано и тях ги зарадва едно малко съкровище!!!

 27. Иван Отговори →

  Подкрепям младото семейство Димитрови, с техния позитивизъм върху живота те не заслужават да бъдат наказани с невъзможността да заченат дете. Желая им всичко най-хубаво!

 28. Дани Отговори →

  Изключително позитивни хора, щедри, които със сигурност заслужават 2020-та година да им донесе най-голямата радост (най-големия лукс), който съществува в живота, а именно – шансът да бъдеш родител!

 29. Селин Отговори →

  Подкрепям семейство Димитрови и им пожелавам от сърце да сбъднат мечтата си да имат бебче!Вярвайте и ще се случи❤️👼🏻❤️

 30. Андон Данев Отговори →

  Колега съм на Н. Димитрова и имам наблюдения за отношенията в тяхното семейство. Идеалното семейство според мен с изключителни хармонични взаимоотношения. Всъщност им липсва само детенце, за да е идилията пълна. Бих бил много щастлив, ако това им желание се сбъдне.

 31. Йоанна Валериева Йорданова Отговори →

  Познавам Нина от много години тя е най милата жена която съм срещала ,а мъжа до нея само я допълва те са страхотни.От скоро имам детенце и знам какъв дар е то и много бих искала и те да го получат. Заставам с две ръце зад тях те са млади,мили и перспективни и го заслужават!!! Пожелавам ви новата 2020 г да ви донесе най голяма радост по един или друг начин . Продължавайте да се обичате така!!!

 32. Софи Отговори →

  Най-хубавото младо семейство в Пловдив, Монако и по целия свят🌍 Заслужават да имат бебче!🤰🏻🤱🏻👼🏻🥰♥️🙏🏻

 33. Ваня Отговори →

  Познавам ги от съвсем скоро и се надявам те да спечелят кампанията за инвитро и да си имат едно страхотно бебче,което да ги радва! 😉

 34. Дидо Отговори →

  Най-известната двойка в България!🇧🇬👩‍❤️‍👨🌟Заслужават да имат бебче и да продължи рода им.Уникално красиви и чаровни са на живо!Стискам им палци и им желая “Успех”,за да спечелят!🙏👼🏻

 35. Мария Отговори →

  Поздравления за това, че искате да имате дете! Всяко семейство заслужава да бъде цяло. Но моите уважения към вас смятам за крайно несериозно да кандидатствате за безплатна процедура, предвид стандарта, който твърдите, че имате и показвате. Не смятам за уважително да изтъквате кой е ваш кум, и какви позитиви би било донесло това, ако спечелите вие. И още по-несериозен е факта, че имате проблем, за който съжалявам, но не сте направили дори усилия да го откриете, а се позовавате на ваши предположения. Все пак желая успех и вашето чудо да се сбъдне!

 36. София Георгиева Отговори →

  Пожелавам на младото семейство Димитрови да сбъднат желанието си да имат бебче през новата 2020г.
  Познавам лично Нина, още от ученическите години и съм убедена, че ще е най-добрата мама.
  Успех.

 37. ванеса Отговори →

  Не правете така да си поставяте диагнози сами и да участвате на равно с хора с доказани такива. Как пък примерно избрахте тази причина може да е нещо друго не сте ходили на специалист. На фона на това оставям всички други изявления без коментар никому не нужна показност.

 38. Габриела Отговори →

  Пожелавам успех на младото семейство и дано през новата 2020 г. най- съкровената им мечта да станат родители се сбъдне!

 39. Гергана Григорова Отговори →

  Подкрепям Нина и Борислав Димитрови в мечтата им да станат родители. Те са добри и отговорни млади хора, които имат много любов за раздаване! Пожелавам им успех и нека 2020 год, да е годината, в която ще си имат бепче! <3

 40. Анастасия Отговори →

  Нина е страхотно момиче с много добро сърце!❤️Подкрепям с две ръце тази кампания и тяхното участие със съпруга й Борислав.🙌🙏🤰🏻

 41. Иван Добрев Отговори →

  Най-красивата и ВИП двойка в България!👩‍❤️‍👨🔝❤️Нека гласуваме и коментираме за тях повече,за да спечелят.

 42. Теди Отговори →

  Обожавам ги като двойка!❤️Те са мои много добри приятели и искрено вярвам,че ще им дадете поне едната инвитро процедура.Заслужават на 100%!

 43. Ралица Кисьова Отговори →

  С Вас съм и напълно Ви подкрепям да сбъднете мечтата си да станете родители.Пожелавам Ви го от ❤️ да се случи възможно най-скоро!

 44. Дидо Отговори →

  Обожавам ги като двойка!❤️Те са мои много добри приятели и искрено вярвам,че ще им дадете поне едната инвитро процедура.Заслужават на 100%!

 45. Дидо Отговори →

  Най-красивата ВИП двойка в България!👩‍❤️‍👨🔝❤️Нека гласуваме и коментираме за тях повече,за да спечелят.

 46. Еви Отговори →

  С Вас съм и напълно Ви подкрепям да сбъднете мечтата си да станете родители.Пожелавам Ви го от ❤️ да се случи възможно най-скоро!

 47. Hrisi Отговори →

  Подкрепям Нина и Борислав Димитрови в мечтата им да станат родители. Те са добри и отговорни млади хора, които имат много любов за раздаване! Пожелавам им успех и нека 2020 год, да е годината, в която ще си имат бепче! <3

 48. Илия Отговори →

  Пожелавам успех на младото семейство и дано през новата 2020 г. най- съкровената им мечта да станат родители се сбъдне!

 49. Ивана Отговори →

  Най-красивата ВИП двойка в България!👩‍❤️‍👨🔝❤️Нека гласуваме и коментираме за тях повече,за да спечелят.

 50. Иван Отговори →

  Най-красивата ВИП двойка в България!👩‍❤️‍👨🔝❤️Нека гласуваме и коментираме за тях повече,за да спечелят.

 51. Иван И. Отговори →

  Нина е страхотно момиче с много добро сърце!❤️Подкрепям с две ръце тази кампания и тяхното участие със съпруга й Борислав.🙌🙏🤰🏻

 52. Иван Ж. Отговори →

  Обожавам ги като двойка!❤️Те са мои много добри приятели и искрено вярвам,че ще им дадете поне едната инвитро процедура.Заслужават на 100%!

 53. Боряна Гевренова Отговори →

  Подкрепям Нина и Борислав в борбата им да имат бебче, за да бъдат безкрайно щастливи. Заслужават да им е пълно щастието като семейство.

 54. Krasi Отговори →

  Подкрепям сем. Димитвори!! Нека през новата година да им се сбъдне мечтата и очите им да греят още повече от щастие!!

 55. Keti Отговори →

  Подкрепям сем. Димитвори!! Нека през новата година да им се сбъдне мечтата и очите им да греят още повече от щастие!!

 56. Kati Отговори →

  Подкрепям сем. Димитвори!! Нека през новата година да им се сбъдне мечтата и очите им да греят още повече от щастие!!

 57. Роза Отговори →

  Желая ви успех! Не знам защо споменавате Николай Бареков и Монте Карло… все пак става въпрос за ин витро процедура. Но все пак: дано да си родите едно хубаво и здраво бебче (или две).

 58. Давид Отговори →

  Борислав ми е приятел и има уникално красива,и добра съпруга!👩‍❤️‍👨🔝Перфектното семейство са.Заслужават да си имат детенце!❤️

 59. Валентин Пеев Отговори →

  Засякохме се веднъж пред казиното в Монте-Карло,Монако и найстина са много естествени,добри и красиви млади хора.Истински звезди са в момента в България!🇧🇬👫🇮🇩

 60. Макс Отговори →

  Обожавам ги като двойка!❤️Те са мои много добри приятели и искрено вярвам,че ще им дадете поне едната инвитро процедура.Заслужават на 100%!

 61. Mарт Отговори →

  С Вас съм и напълно Ви подкрепям да сбъднете мечтата си да станете родители.Пожелавам Ви го от ❤️ да се случи възможно най-скоро!

 62. Нина Димитрова Отговори →

  Моля се на Бог🙏🤰🏻🤱🏻👧🏼всеки ден и изкрено се надявам да спечелим една от „инвитро“ процедурите в разкошната клиника „New Life“,за да си имаме бебче и да станем горди родители!👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧👼

 63. Яница Отговори →

  Всяко семейство заслужава да усети радостта от това да си има детенце☺️Надявам се сем. Димитрови да реализират мечтата си👨‍👩‍👦

 64. Елица Лалова Отговори →

  Подкрепям младото семейство Димитрови /Нина и Борислав/,за да може и те си имат бебче през Новата 2020 Година

 65. Силвия Отговори →

  Успех! Имате и моята подкрепа ! Не всичко в реалния живот отговаря на това което виждаме в социалните мрежи, факт. Изключително сладки сте ми ,нека си имате и малко пиленце ,а защо не и две ? Пожелавам ви да изпитате възможно най-скоро радостта от тава да сте родители! В моите очи Клиниката е доказана като най-доброто място за успеваемост в инвитро процедурите. С вас сме сем. Димитрови ! 🍀🍀🍀👨‍👩‍👧‍👦

 66. Валентин Отговори →

  С Вас съм и напълно Ви подкрепям да сбъднете мечтата си да станете родители.Пожелавам Ви го от ❤️ да се случи възможно най-скоро!

 67. Габриела Отговори →

  Успех! Имате и моята подкрепа ! Не всичко в реалния живот отговаря на това което виждаме в социалните мрежи, факт. Изключително сладки сте ми ,нека си имате и малко пиленце ,а защо не и две ? Пожелавам ви да изпитате възможно най-скоро радостта от тава да сте родители! В моите очи Клиниката е доказана като най-доброто място за успеваемост в инвитро процедурите. С вас сме сем. Димитрови ! 🍀🍀🍀👨‍👩‍👧‍👦

 68. Ицо Отговори →

  Пожелавам ви да изпитате възможно най-скоро радостта от тава да сте родители! В моите очи Клиниката е доказана като най-доброто място за успеваемост в инвитро процедурите. С вас сме сем. Димитрови ! 🍀🍀🍀👨‍👩‍👧‍👦

 69. Теодора Марчева Отговори →

  Подкрепям младото семейство Димитрови! Дано семейството ви се увеличи с поне още един член! Здраве, любов и късмет!

 70. Цвети Отговори →

  Всеки заслужава да има дете, спор няма и ви го пожешавам от все сърце! Но факта, че по никакъв начин не си запозната с проблемите Ви смятам, че говори лошо за вас. Това, че кум ви е бил г-н Бареков също не е причина вие да бъдете по- напред от семейства, които не 2 години, 10 години не могат да имат детенце, знаят проблема си от А до Я и не само правят опити за бебе, а водят коренно различен живот и са се посветили на това! От социалните мрежи всеки може да разбере, че освен, че живеете в Монако, водите и не толкова здравословен начин на живот. Нощният живот не предвещава бебе! Не съм човек, който да ви съди, може да правите каквото поискате, но ще ви посъветвам първо малко да се поразровите отностно това какво наистина ви има и да се опитате все пак да направите и нещо друго преди да се подложите на крайности.
  Тук наистина има хора, които нямат възможност да направят това, а вие все пак сте топ гъзари, не можете да си го позволите ли 🙂

 71. Анастасия Отговори →

  Мило семейство , не ви познавам лично , но сте много сплотени и влюбени и едно малко същество е пълния завършек на семейството ! Пожелавам ви успех и стискам палци ! Дано да успеете , защото го заслужавате ! ❤️❤️❤️❤️

 72. Cannes Hôtel Martinez Hyatt Отговори →

  Une couple(Nina et Borislav)qui étaient au Féstival de Cannes pendant l’année dernière.🇫🇷Il étaient réstés dans l’hôtel “Hyatt” à Cannes. Je souhaite d’avoir un bébé pendant la nouvelle année 2020.🙏🌟👩‍❤️‍👨🌟🙌🔝❤️🤱🏻

 73. Иванка Христова Отговори →

  Нина и Борислав са задружно семейство! Хармоничните им отношения ще създадат уютна и творческа атмосфера за дете. Моля се за вас, семейство Димитрови да се сдобиете с рожба! И си останете тъй откровени и чистосърдечни!

 74. Стефка Илчевска Отговори →

  Аз съм кръстница на Борислав. Той е добър християнин и се стреми да спазва Божиите заповеди. Уважава съпругата си Нина. Те са семейство, но за да стане истински техния дом Бог трябва да ги дари с най спъпия дар – едно детенце. От мен късмет, за да спечелят, от Ню Лайф нека бъде помощта на Д-р Петрова, а от Господ чудото да имат бебе.

 75. Стефка Илчевска Отговори →

  На моя внук пожелавам аз детенце. Нека с Нинка да си имат бебенце красиво. Желая им го от все сърце Бог да ги благослови с малко ангелче. За целта приятели ги подкрепете и Вие сем. Димитрови спечелете.

 76. Нели Богданцалиева Отговори →

  Две души, трябва да искат еднакво силно едно детенце. Такива са Нина и Борислав Димитрови.Техните души са с еднаква честота на копнеж по едно дете.А това е много важно да гледат в една посока. Пожелавам им от цялото си сърце да се случи това чудо, да спечелят и да извървят пътя по осъществяване на тяхната мечта.

 77. Galya Отговори →

  Желая им цялото щастие на земята на младото сем.Димитрови и от сърце им желая да си имат “бебе”.👼Аз съм майката на Нина,и когато една майка пожелава от сърце и душа това нещо на децата си,вярвам,че то ще се сбъдне.Бъдете благословени,деца!🙏👩‍❤️‍👨🤱🏻Само напред и нагоре гледайте към звездите!🌟

  1. Nina Отговори →

   Благодарим за подкрепата!Въпреки,че сте подкрепили друго семейство,но коментара се брой за нас💋❤️🙏👩‍❤️‍👨🤰🏻🤱🏻👼🏻

 78. Надежда Георгиева Отговори →

  Подкрепям младото семейство, защото любовта им е истинска и силна, надявам се да сбъднат мечтата си! Успех! 🍀🍀🍀

 79. Stef Отговори →

  Успех Нинка, успех Боре. Знам, че искате така горещо и на Вас Бог да даде едно бебе(а защо не и две) така както мен Бог ме дари с БожиДара! Нека има повторение този път за Вас! За целта Ви пожелавам да сте една от двойките спечелили!

 80. Мариета Отговори →

  Подкрепям едно младо семейство да даде живот на здраво и хубаво бебенце, което да ги сплоти още повече и да осмисли дните им 😇👶

 81. Даниела Отговори →

  Деца утре ви желая късмет и успех!Надявам се скоро да ме направите баба на прекрасните ви деца с божията благословия!Амин!

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK