• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
NEW LIFE CLINIC БУРГАС

INNER WHEEL БУРГАС ДАРЯВАТ ИН ВИТРО ПРОЦЕДУРА

Съпричастността на нежната половина от Inner Wheel Бургас и клиника New Life към двойките с репродуктивни проблеми в Бургас подтикна реализирането на кампанията „Дари Живот“

Целта на инициативата е да подпомогне сбъдването на съкровенната мечта на една от многото двойки с репродуктивни проблеми, които мечтаят за бебе. Ние, от New Life сме щастливи и благодарни на дамите от Inner Wheel за предоставената възможност за съвместна кампания и за надеждата, която даряват. За чистата и безкористна любов, която ще се зароди в едно българско семейство!

В инициативата могат да участват всички, които отговарят на предварително обявените условия в сайта на клиниката www.newlifeclinic.bg. Те ще трябва да напишат мотивационно писмо в рамките на един лист /формат А4/, в което искрено и емоционално споделят своята история. Всяка една двойка ще получи право за участие, но само най-трогателното писмо ще сбъдне мечтата на авторите си за нов живот в техния дом, като спечели ин витро процедура с включена стимулация. Печелившата двойка ще бъде обявена на 21 януари, в клиника New Life Бургас, за където се отнася и благотворителната кампания в присъствието на нотариус, жури и всички гости.

Иннер Уил клуб Бургас е доброволна организация с нестопанска цел и е част от International Inner Wheel, една от най-големите женски организации в света. Създадена преди 100 години има 110000 члена в над 100 държави.

Тяхната цел е подобряване живота на жените и децата по целия свят.

Двадесет и осем дами от Бургас, обединени от общи цели, вече седма година осъществяваме планирани проекти с благородни каузи.

Можете да изпращате вашите писма на email: darijivot@newlifeclinic.bg

Следкато предварително се запознаете с условията по кампанията.

Кампанията се осъществява единствено  и само на територията на гр.Бургас и региона.

Ню Лайф е център за репродуктивно здраве и асистирана репродукция, разположен в сърцето на Пловдив. Високо квалифицираният екип на клиниката е оглавяван от управителя, акушер-гинеколога – д-р Добринка Петрова и консултиран от международно признатите специалисти в областта на асистираната репродукция. New Life Clinic Бургас функционира като единствения по рода си репродуктивен сателитен център на New Life Clinic Пловдив, като завеждащ акушер-гинеколог в центъра е др. Дарина Давидова. Клиниката предоставя пълен кръг от услуги и индивидуална репродуктивна помощ на пациентите от Бургас и региона.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK