• Български
 • English
 • Deutsch
 • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
ЕСТЕТИЧНА ГИНЕКОЛОГИЯ

NEW LIFE ЕСТЕТИЧНА ГИНЕКОЛОГИЯ

Развитието е неизменна част от пътя по който вървим. Ние поддържаме висок стандарт и винаги сме в крак с най-новите тенденции и практики, прилагани в световната медицинска практика. Стремим се винаги да останем верни на вас – нашите пациенти. Да предоставяме висококачествени услуги, надеждност и сигурност на всички, които ни се доверяват.

Защо NewLife Aesthetic Gynecology?

Тази нова част от специалността Гинекология предлага неинвазивни и съвременни методи за диагностика и лечение на досега оперативни процедури, при които възстановителния период е много кратък или изцяло липсва.

Основно предимство при прилагането на тези нови методи е свързано с интимна превенция на здравето. Лазерните процедури не лекуват само пост-проблеми, но самите процедури, приложени на по-ранен етап, предотвратяват появата на неприятни симптоми и последващи проблеми като вагинална атрофия, инконтиненция на урината и пролапс на женските полови органи.

В NewLife Center предоставяме услуги и медицински практики изцяло фокусирани върху женското здраве.

Екипът ни от опитни и доказани специалисти е изцяло посветен на индивидуалната грижа към пациента.

Естетична Гинекология

Естетичната гинекология е високоспециализирана и бързоразвиваща се нова част от специалността Акушерство и Гинекология. Тя изполва най-съвременните, иновативни и неинвазивни методи за диагностика на някои гинекологични симптоми и проблеми. Дава възможност за лечение без болничен престой, без нужда от анестезия, максимално бързо възстановяване и  без промяна на обичайният Ви  начин на  живот . Положителният ефект  е видим за жената още след първата процедура и има траен терапевтичен резултат.

С методите на естетичната гинекология можем да коригираме структурни анатомични дефекти в областта на гениталиите при жени от всички възрастови групи след раждане и/или вследствие на възрастта.

Lumenis и FemTouch

В продължение на години новаторските продукти на Lumenis са лидер на пазара за медицински изделия и са задали множество технологични и клинични златни стандарти.
Lumenis® FemTouch ™ е иновативно, неинвазивно лазерно лечение, което се прилага върху широк спектър проблеми свързани с женското интимно здраве. Чрез метода на аблация и стимулиране производството на колаген се постигат регенеративни промени свързани със създаване на по-здрава тъкан.

Как действа FemTouch ™?

FemTouch е иновативна CO2 лазерна процедура, която действа чрез прецизни и контролирани микроизгаряния върху вагиналната лигавица. Този метод позволява регенерацията и създаването на нова тъкан, чрез стимулиране производството на колаген.

След колко време се постигат резултатите?

Обикновено са нужни 3 процедури за постигане на желаните резултати върху вагиналната лигавица. По време на клинични проучвания, жените съобщават за подобрение още след първата процедура.

Какво да очаквам след проведената процедура?

Непосредствено след процеурата, може да се усети леко чувство на затопляне, за облекчаването на което може да се предпише хидратиращ гел. Това леко неразположение не би трябвало да продължи повече от няколко часа.

Възможности, които предлага AcuPulseTM FemTouch:
 • стягане на влагалището при отпуснати влагалищни стени – цистоцеле, уретроцеле , десцензус вагине
 • подобряване на овлажняването на влагалището
 • вагинално подмладяване
 • лечение на вагинална атрофия, атрофичен вагинит
 • лечение на уринарна инконтиненция (стрес инконтиненция)
 • процедури върху външните полови органи – избелване , пилинг , вулварно подмладяване
 • третиране на белези от епизиотмия  след нормално раждане и други оперативни цикатрикси
 • по-добра чувствителност на външните полови органи
 • премахване на генитална болка и дискомфорт при полов акт

 

 

 

 

 1. Добромира Биволарска Отговори →

  Добър ден! Мога ли да се възползвам от процедурата вагинално подмладяване 4 месеца след като съм родила третото си дете (по естествен път)?
  Поздрави, Добромира Биволарска!

  1. Валентина Нотева Отговори →

   Здравейте. Лазерните процедури се прилагат като следродилна рехабилитация и са особено подходящи след нормално раждане. Може да Ви запишем за консултация, за да се определи дали е възможно приложението на тази терапия в момента или трябва да изчакате още малко. При интерес се свържете с нас. Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK