• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
NEW LIFE БУРГАС

NEW LIFE БУРГАС С КАМПАНИЯ ЗА МЪЖЕ

NewLife Бургас с кампания за месецът посветен на мъжкото здраве

  • Спермограма – 97 лв.
  • Преглед от Уролог – 35 лв.

МОвембър, месец Ноември, или месецът на мустака е вече световна тенденция, която произлиза от Австралия. На английски думата Movember е комбинация от австралийската разговорна дума за мустак – „Mo“ и месец ноември. Основната цел на тази инициатива е да се  повиши осведомеността за мъжкото здраве.

В тази връзка, екипът на клиника Ню Лайф Бургас, представя кампания посветена изцяло на мъжкото здраве. В месеца, когато обръщаме специално внимание на силиния пол, даваме възможност на всички желаещи да направят качествен спермален анализ по метода CASA за 97 лв. и преглед при уролог на преференциална цена от 35 лв.

Записването става на телефон 056555599 и 0879084777, където ще получите и повече информация за кампанията.

Компютърно Асистираният Спермален Анализ (CASA) е автоматизирана система за спермален анализ, при която концентрацията, подвижността и морфологията на сперматозоидите се оценя от специализиран софтуер за разлика от обикновенната спермограма, при която тези параметри се оценяват от биолог. Използвайки CASA метода нашите спермални анализи са изключително точни. Спермограмите, извършени в нашата клиника ще ви бъдат предоставени на е-мейл и изяснени от нашия уролог – д-р Попов.

Анализът е в пълно съответствие с изискванията на Фонда за Репродуктивно Здраве и може да бъде представен като част от документите приложени към вашата кандидатура.

Период на кампанията: 15/11/2021 – 30/11/2021

 

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK