• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Д-Р РОНЕН ГОЛД

СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР НИ ЗАПОЗНАВА С НОВОСТИТЕ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕТИЧНАТА ГИНЕКОЛОГИЯ И УРОГИНЕКОЛГИЯТА

Д-Р РОНЕН ГОЛД УЧАСТВА ВЪВ ОТВОРЕН ФОРУМ ПО ПОКАНА НА ВЕРИГА ИЗРАЕЛСКИ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ В БЪЛГАРИЯ.

В края на изминалата година в Медицински Център Ню Лайф се проведе отворена среща-семинар на лекари, екипът на клиниката и световно известен израелски консултант в областта на урогинекологията и естетичната гинекология – д-р Ронен Голд.

На срещата бяха обсъдени въпроси относно новите клинични практики и иновации, свързани със специфичните нужди на жените, разпределени в различни възрастови групи. Обърна се внимание на медицинския аспект на гинекологичните, урологичните и тазовите проблеми при дамите, за които са приложими лазерните процедури както и други възможности за лечение свързани с неинвазивната лазерна медицина.

В днешно време неинвазивната лазерна медицина развива утвърдена сфера, решаваща много интимни проблеми свързани с цялостното гинекологично здраве. Ето защо клиниката е решена да развива това ново направление и да добави към вече предлаганите процедури още алтернативни методи на лечение.

Д-р Д.Давидова, завеждащ гинеколог на клиниката в Бургас, коментира: „Изключително съм щастлива от срещата ми с д-р Голд, от възможността за обмяната на опит и ноу-хау. Той е изключителен специалист с богат опит и дългогодишна практика. За мен и моите колеги беше удоволствие да се запознаем и да почерпим от неговия практически опит и знания.

От близо година работя с иновативната технология AcuPulse Fem Touch на лидера Луменис. Пациентите, с които се срещам за лечение от този тип, са предимно дами, страдащи от стрес-инконтиненция. Бих определила този гинекологичен проблем като един от най-често срещаните при жените и особено на тези в периода на менопаузата. Дълги години пациентите нямаха голям избор за лечение на това състояние. Възможностите се свеждаха, от прием на медикаменти, гимнастика и физиотерапия или хирургична интервенция. Наблюденията ми сочат обаче, че голям процент от дамите се страхуват от анестезията по време на оперативната манипулация, дългия възстановителен период, отсъствието от работа и нарушенията във всекидневния начин на живот. Ето за това считам,че лазерните процедури са възможност, която предлага на дамите съвременни и неинвазивни методи за лечение на този тип заболявания и са една нова ера в областта на съвременната гинекология. Радвам се, че в България нивото на информираност нараства и все по-лесно се възприемат новите методи и преспективи на лечение.“

Д-р Ронен Голд завършва медицинското си обучение в Еврейския университет в Йерусалим, а специализацията си – в Родилна болница по акушерство и гинекология Лис, Медицински център Тел Авив-Ихилов. Специализирал е урогиекология и рехабилитация на тазовото дъно и естетична пластична хирургия. Д-р Голд работи като старши лекар в отделението по урогинекология и е член на Израелското общество по акушерство и гинекология, член на Европейския колеж по естетична медицина и хирургия, Международната организация по урогинекология и Международното дружество по уринарна инконтиненция.

За повече информация относно възможностите за лазерно лечение и консултация, моля свържете се с МЦ Ню Лайф на телефон 0879084777 или на място в клиниката.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK