• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Естетична гинекология

БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕТИЧНАТА ГИНЕКОЛОГИЯ

КЛИНИКА НЮ ЛАЙФ С БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕТИЧНАТА ГИНЕКОЛОГИЯ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ МАЙ.

Всички дами имащи нужда от специализирано мнение в областта на естетичната гинекология ще имат възможност за безплатна индивидуална консултация в Клиника Ню Лайф Пловдив и Бургас до края на месец Май.

Прегледите ще са с предварително записан час на 032 693 693 за град Пловдив и 056 555 599, 0879 084 777 за град Бургас.

Преди повече от година центърът се сдоби с първия за областта на град Бургас, специализиран лазер за извършване на неинвазивни лазерни процедури – определени като една нова ера в областта на съвременната гинекология. От скоро клиниката разполага с още един апарат, позициониран в град Пловдив.

Неинвазивната лазерна медицина е съвременен и иновативен метод за лечение на редица гинекологични проблеми. Процедурите са неинвазивни, без нужда от анестезия или болничен престой, напълно съвместими с ежедневния начин на живот. Елиминиран е рискът от усложнения или инфекции, които са възможни при оперативните интервенции. Ефектът е видим и осезаем още след първата процедура, но за най-добър краен резултат е препоръчително да се извършат три процедури през определен интервал от време.

По-детайлна информация за възможностите на лазерното лечение, може да получите на вашата индивидуална консултация, където ще получите и отговор на всички въпроси, които ви вълнуват.

СТРЕС ИНКОНТИНЕНЦИЯ

 

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK