• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
човек гледащ на микроскоп

КЛИНИЧЕН ЕМБРИОЛОГ С ОПИТ

Клиничен ембриолог с опит

Местоположение: Стара Загора

Тип: На пълно работно време

Равнище на опит: С опит

За нас:

Специализиран медицински център по гинекология Ню Лайф е водещ център за репродуктивна медицина, посветен на предоставянето на цялостни грижи и съвременни методи за лечение на безплодието на нашите пациенти. Ние се стремим към иновации, високи постижения и помагаме на семействата да постигнат желаните резултати. Нашата модерна лаборатория е оборудвана с най-новите технологии в подкрепа на техниките за асистирана репродукция, включително IVF, ICSI, култивиране на ембриони и криоконсервация.

Резюме на ролята:

Търсим квалифициран и опитен клиничен ембриолог, който да се присъедини към нашия екип. Тази роля е от решаващо значение за непрекъснатия успех на нашите процедури и услуги за лечение на безплодие. Идеалният кандидат ще има солиден опит във всички аспекти на ембриологията. Тази позиция изисква проактивен човек, който е ангажиран с поддържането на най-високите лабораторни стандарти и допринася за непрекъснатото подобряване на нашите клинични резултати.

Основни отговорности:

– Ръководи и извършва всички ембриологични лабораторни процедури, включително извличане на яйцеклетки, обработка на сперматозоиди, IVF, ICSI, култивиране на ембриони, криоконсервация, размразяване и трансфер на ембриони.

– Извършва анализи на спермата и изготвя доклади, като гарантира най-високо ниво на точност и грижа.

– Осигурява стриктно спазване на протоколите за контрол на качеството, осигурява качество и спазване на нормативните изисквания, за поддържане на най-високите стандарти на работа в лабораторията.

– Участва активно в научноизследователски и развойни дейности за прилагане на нови техники и подобряване на клиничните резултати.

– Сътрудничество с клиничния екип за оптимизиране на плановете за лечение и грижите за пациентите.

Изисквания:

– Магистърска или докторска степен по една от следните биологични науки – биология, биотехнология, молекулярна биология, репродуктивна биология, биология на развитието или свързана област.

– Предишен опит в клиничната ембриология.

– Отлични аналитични, организационни и комуникационни умения.

– Ангажимент за професионално развитие и следене на напредъка в областта.

– Владеене на английски език – писмено и говоримо

Ние предлагаме:

– Конкурентна заплата, отразяващи вашия опит и знания.

– Динамична и подкрепяща работна среда във водеща клиника за лечение на безплодие.

– Възможности за професионално израстване, включително практическо обучение в чужбина, образование и участие в конференции в бранша.

Как да кандидатствате:

Заинтересованите кандидати трябва да изпратят подробна автобиография, мотивационно писмо, в което да изтъкнат съответния опит,на адрес info@newlifeclinic.bg. В мотивационното писмо трябва да опишете подробно опита си в областта на ембриологията, по-специално всички специализирани техники, които владеете.

 

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK