• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
КЛИНИКА "NEW LIFE" ОТБЕЛЯЗВА 10 ГОДИНИ НА 1ВИ ЮНИ

КЛИНИКА „NEW LIFE“ ОТБЕЛЯЗВА 10 ГОДИНИ НА 1ВИ ЮНИ

КЛИНИКА „NEW LIFE“ отбеляза своята десета годишнина на най-детския ден в годината –  1 юни. За тези 10 години тя успя да се утвърди като един от водещите репродуктивни центрове у нас, помагайки на хиляди двойки да осъществят мечтата си за рожба.

Равносметката – хиляди двойки със сбъднато чудо и стотици детски усмивки!

Рожденият ден бе отпразнуван с парти за децата, заченати чрез методите на асистираната репродукция. Стотици малчугани и техните родители от цялата страна пристигнаха в Пловдив, за да станат част от събитието и изказаха своята благодарност към екипите, сбъднали най-съкровената им мечта.

Хепънингът беше повече от специален и с голям емоционален заряд за целия екип на клиниката. За всички присъстващи бяха осигурени много изненади, игри и забавления.

Отбелязването на кръглата годишнина на КЛИНИКА „NEW LIFE“ Ипродължи и с вечерен коктейл, който бе уважен от официални лица, приятели, колеги и партньори на клиниката. За доброто настроение на вечерта се погрижиха дамите от чаровното трио „Сопрано“.

„През тези години помогнахме на много семейства да сбъднат мечтата си за дете. Вече 10 години следваме израелската практика като виртуози в съвременната медицина. Ние сме първа и все още единствена клиника в България, която пренесе ноу-хау от Израел и го приложи успешно – видно и по нашите изключително високи резултати в областта на репродуктивната медицина. От сърце благодарим на всички наши пациенти за доверието и подкрепата! Със силна мотивация, всеотдайност и професионализъм ще продължим да работим за каузата – повече двойки с репродуктивни проблеми да прегърнат своето мечтано бебе. Обещаваме, че и през следващите години ще сбъдваме мечти!“, категорични са от клиниката.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK