• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ С БЕБЕ

ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ С БЕБЕ

Докато преди екскурзиите с бебета се смятаха за сценарий на филм на ужасите, сега все повече родители избират да вземат рожбата си на своите пътешествия. Има защо – не се налага да го гониш и не може да казва „искам“.

 Разбира се, новият член на семейството си има своите изисквания, но с малко повече организация всичко ще протече гладко.

ПРОУЧЕТЕ ДЕСТИНАЦИЯТА СИ

За маскимален комфорт изберете ден, когато нито ще е твърде топло, нито твърде студено. Бебетата не умеят да регулират телесната си температура особено добре и трудно понасят екстремни условия.

Запознайте се и с терена, за да знаете как да пренасяте бебето си. За градските улици количката е идеална. Ако например сте решили да изкачвате пловдивските тепета или да отскочите до планината, заложете на слинг или кенгуру (стига и на бебето да му е приятно).

НЕ ВЗИМАЙТЕ ИЗЛИШНИ НЕЩА

Знаем, че искате да се подготвите за всяка възможна ситуация, но някой ще трябва и да носи всичките Ви приготовления. Всъщност не Ви трябва нищо повече от обичайните неща за една по-дълга разходка плюс няколко допълнителни памперса, термометър и някои лекарства за първа помощ. Такива са например парацетамолът, пробиотиците, кремовете за ухапвания от насекоми. Не забравяйте слънцезащитата с висок фактор дори и през зимата.

Чантата Ви ще олекне значително, ако кърмите. Ето още една причина да изберете кърмата пред адаптираното мляко.

Пътуванията с бебе изискват малко повече търпение но въпреки това могат да бъдат изключително забавни за Вас и полезни за малкия човек. От една страна, бебето свиква с различната обстановка, суматохата и превозните средства. От друга страна, Вие си изграждате представа как би изглеждала една по-сериозна екскурзия в присъствието на най-скъпото Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK